Ratamahatta Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Podgorica. Ben pretvara u tozla sve sto pipne, fenomenalna godina.
Milosh76 Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Komorska ostrva, reprezentacija za koju nastupa Ben
pbg12345 Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 ajde vi iskusni koje su sanse da odem u utorak u neko doba dana i kupim kartu? kakva su ocekivanja? da li ce iti suluda guzva i kampovanje u redovima? da li ce uopste biti karti? sever otpada, skoro sigurno i zapad mozda bi najpre zabo jug, ali zbog kaveza za goste, kapiram da ce tih karti biti najmanje
Boza_zvani_Pub Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Bice i on line prodaje, ne verujem da ce biti haos na blagajnama...
Milosh76 Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 (edited) Karte su prilicno skupe, jug ce ljudi kupovati tek nakon sto se proda sever, tako da bi za jug trebalo da bude karata. Probaj online, pa ako ti ne ide, onda trk na stadion. Cekanje ti ne gine svakako. www.iticket.rs samo nemoj se uzdati u njihovu mapu prodaje, posto ne prodaju sve karte nego samo odredjeni deo. I budi spreman da im ne radi sajt zbog preopterecenosti... Najbolja varijanta je da postanes clan za 1000 dinara i da odes sutra na stadion, ali sad je kasno... Ako si bio na nekoj JSL utakmici ove sezone i imas sacuvanu kartu mozes kupiti licno karte u ponedeljak. Srecno svima koji ce se time baviti od utorka. Edited September 8, 2018 by Milosh76
John Coltrane Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Takodje nemojte ocajavati kad na iticket.rs izadje neka tribina u crvenom a vi ste bas hteli da kupite karte za nju. To samo hohstapleri zele da "istapkaju" prve one skuplje tribine tj. delove tribina.
Bright Billy Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) 14 hours ago, pbg12345 said: ajde vi iskusni koje su sanse da odem u utorak u neko doba dana i kupim kartu? kakva su ocekivanja? da li ce iti suluda guzva i kampovanje u redovima? da li ce uopste biti karti? sever otpada, skoro sigurno i zapad mozda bi najpre zabo jug, ali zbog kaveza za goste, kapiram da ce tih karti biti najmanje do sad je situacija bila sledeca, prvi dan prodaje guzva katastrofa, drugi dan nigde nikog a karata jos uvek ima za jug i bokove istoka i zapada. ok, za ls je sigurno veliko interesovanje, al stadion je ogroman a karte su skupe za nase uslove, pa ja cenim da ce u sredu ipak moci elegantno da se kupe karte. ja bih tako uradio da mi posrbica nije vec kupio larte. on je juce otisao pred zatvaranje blagajne i kaze da nije nikog bilo u redu... Edited September 9, 2018 by Bright Billy
Apollo Creed Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) Neće to baš tako brzo da ide sa prodajom kako se čestiti Terzan nadao... Edited September 9, 2018 by Apollo Creed
pbg12345 Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 2 hours ago, Bright Billy said: do sad je situacija bila sledeca, prvi dan prodaje guzva katastrofa, drugi dan nigde nikog a karata jos uvek ima za jug i bokove istoka i zapada. ok, za ls je sigurno veliko interesovanje, al stadion je ogroman a karte su skupe za nase uslove, pa ja cenim da ce u sredu ipak moci elegantno da se kupe karte. ja bih tako uradio da mi posrbica nije vec kupio larte. on je juce otisao pred zatvaranje blagajne i kaze da nije nikog bilo u redu... tako cu onda i uraditi ako ne bude karata u sredu, znam ko ce mi ustupiti svoj komplet hvala na odgovorima/uputama @Milosh76 to sto spominjes za ponedeljak i sacuvanu jsl kartu, nema prednost cene, vec mogucnost da se kupi vec sutra, dok za ostale pocinje u utorak? nemam jsl kartu, ali kapiram da bi se dala nabaviti, mada nisam siguran uopste ima li potrebe ako smatrate da stadion nece biti rasprodan vec u utorak u podne
Milosh76 Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) Oni koji imaju kartu za JSL iz ove sezone imaju mogucnost kupovine karata u ponedeljak, pre online prodaje i pre slobodne prodaje na blagajni. Verovatno ce biti karata sasvim dovoljno, posto su cene preterane... pogotovo ako ces na jug da ides, on ce se verovatno poslednji prodati Edited September 9, 2018 by Milosh76
adasevic Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ja mislim da se karte prodaju dista dobro. Guzvi nema jer radi 8 saltera a i clanova ima oko 10k, ne 100k.Ja sam u petak kupio karte i bilo je za sve strane.Bilo je i ljudi koji su cekali da se pojavi neko ko ima ckansku a ne kupuje max broj ulaznica koji moze.Moj ti je savet da pozuris, sto ne znaci da nece biti karata, al ja nikako ne bih rizikovao da to propustim Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Recommended Posts