darkonet Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 12 minutes ago, Shaq said: jos jedan udarac za pantica i gtr ekipu :( :coffee: e da, ovo me podseti, odlican Partizanov vesnik ovaj poslednji Vucic i Terza sredili samo utakmicu pred praznim tribinama dok je za isti prkrsaj Partizan dobio dve utakmice nesto tu nije u redu konstatuju Vuletic i Pantic
renne Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 A što red bulovce kažnjavaju tek za tri nedelje?
gervasius twinkleminkleson Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Nije, kaznjen je salzburg novcano valjda.
darkonet Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 - To ban FK Crvena zvezda from selling tickets to its supporters for the next two (2) UEFA competition matches which the club will play as the visiting team. - To fine FK Crvena zvezda €30,000. - FK Crvena zvezda is ordered to contact FC Salzburg within 30 days for the settlement of the damages caused by its supporters. - To suspend the FK Crvena zvezda official Milan Kosanovic for one (1) UEFA competition match in which he would otherwise participate. - To fine FC Salzburg €23,000.
panta rhei Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 3 hours ago, Aleksandar88 said: To su posebne hospitality karte, gde dobijas nesto poput VIP tretmana. Klub organizuje rucak ili koktel kome prisustvuje i neko od bivsih igraca, i jos dodatnog programa osim same utakmice u zavisnosti koji paket kupujes. Nazalost to su verovatno i jedine karte do kojih sigurno mozes da dodjes, na ostale imaju pravo sezonci i nesto malo ljudi koji ih dobiju u slobodnoj prodaji. nisu to najskuple. to su hospitality sa popratnim programom i nezavistan si koliko dugo i gde ces odsesti. idi preko thomas cooc, njihova zvanicna agencija. tu ti je ceo paket, ali moze samo max 3 nocenja, ako se ne varam i hotele koje oni ponude. imas link negde na liv strani, pogledaj.
Milosh76 Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Dobio sam VIP na zapadu:Jova: Gazi!Kakav je gospodin Fantom senior? Koliko si ga potplatio
Sokrat Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 2 hours ago, Apollo Creed said: Dobio sam VIP na zapadu Gazi! jesi video mijovića?
Bright Billy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 hour ago, Milosh76 said: Kakav je gospodin Fantom senior? Koliko si ga potplatio nisi ispratio situaciju, senior je otisao u penziju a njegovo radno mesto je nasledio sin. drugim recima, mijovic (mitsko bice koje se pojavljivalo iskljucivo na prozivkama igraca) je sad blagajnik
gervasius twinkleminkleson Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Zna li ko, moze li se na blagajni platiti karticom? Mislim, znam da je 2018. ali isto tako, Zvezda je to
Bright Billy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 kapiram da teza ipak vise gotivi kes...
gervasius twinkleminkleson Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 3 minutes ago, Apollo Creed said: Može,ja platio,ne primaju dinu jedino lol, Dina. Odlicno, hvala.
copkillah Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 7 hours ago, adasevic said: Pa nisu se nadavali ni za Arsenala pa nas fino bilo. Tu ce gastosi da napune grad. Zabrana gostujucih navijaca znaci da klub nece dobiti karte i da ne moze organizovano da vodi navijace. Al niko ne moze da ti zabrani da odes ako nadjes kartu Recimo organizovano smo u Salcburgu imali 2,5k navijaca... Jedina razlika je sto zapravo kada ima gostujucih navijaca, ta karta kosta manje nego u slobodnoj prodaji kod njih. Recimo za Pariz je najjeftinija karta prosle godine bila 125 evra (karta za utakmicu)... Ovo je apropo Miloseve premije za Bilija Naravno, ja sam i mislio na ove koje klub dovodi, svakako da će vas biti na sve tri tekme. Teoretski bi trebalo da vas bude najviše u Parizu.
Recommended Posts