Bright Billy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 ja se nadam da cu kod nas kupiti jedno od ovih namenjenih gostujucim navijijacima. mislim da ce ih biti, jer nece da nagrne mnogo ljudi kao u salzburg. ako mi to ne uspe kupicu online kartu sto blizu nasem sektoru pa cu traziti da me s njom puste u boks. tamo mi se definitivno ne ide na takozvane neutralne tribine... plasim se samo da me uefa ne zajebe pa nam zabrani gostovanja.
Milosh76 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Sto uopste nije nerealno, nazalost. A sta fali neutralnoj tribini? Kad bih gledao Zvezdu u Evropi, pre bih isao na drugu tribinu, nego na "nasu"...
Bright Billy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 mani, nije to engleska ili nemacka, ipak je to napoli. na kraju krajeva, zamisli kako bi se neki njihov osecao medju nama...
Milosh76 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Cuti i gleda na istoku je miran, na severu nikakoKupio sam karte, 7-8 ljudi pre mene, izbusio deda sezonsku, dao mi 25 red... Naravno ne mesto iz sezonske.
Apollo Creed Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 19 minutes ago, Milosh76 said: Cuti i gleda na istoku je miran, na severu nikako Kupio sam karte, 7-8 ljudi pre mene, izbusio deda sezonsku, dao mi 25 red... Naravno ne mesto iz sezonske. Jel ne može da se dobije bok zapada sa sezonskom...da im makar platim manje kad neću dobiti isto mesto
Milosh76 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Jel ne može da se dobije bok zapada sa sezonskom...da im makar platim manje kad neću dobiti isto mesto:fantom:Mislim da ne, posto imas centar zapada. Neki likovi ispred mene su hteli bok istok, a nisu im dali jer su imali centar istok sezonskuMislim da se sektor 4 ne deli ni na istoku ni na zapaduMeni su dali sektor 3, 25. red
adasevic Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 4 hours ago, Milosh76 said: Mislim da ne, posto imas centar zapada. Neki likovi ispred mene su hteli bok istok, a nisu im dali jer su imali centar istok sezonsku Mislim da se sektor 4 ne deli ni na istoku ni na zapadu Meni su dali sektor 3, 25. red Koliko ja znam, samo na zapadu. Razlog je sto mi po standardima UEFA nemamo dovoljno VIP mesta, pa je od tog dela zapada, napravljena neka kvazi VIP zona. Bilo je nesto slicno i prosle godine valjda protiv CSKA?
Segundo Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Na zapadu se pravi vip loža koja u LŠ više neće biti na galeriji, već u tom centralnom delu. Videh neke fotke, gomilu stvari rade na stadionu. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
copkillah Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Niste loše prošli. Kazna je da nema gostovanja u Liverpulu i Parizu i nešto sitno novčano. Doduše za ovo prvo, nije da bi vam se baš nadavali viza
James Marshall Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Pa to je zapravo blagoslov, kad bi se moglo dogovoriti sa UEFA da nam stalno krkaju zabrane organizovanih odlazaka
Apollo Creed Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Ne smeju ni da nas pošteno kazne više...
renne Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 20 minutes ago, James Marshall said: Pa to je zapravo blagoslov, kad bi se moglo dogovoriti sa UEFA da nam stalno krkaju zabrane organizovanih odlazaka +1
Ros Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 bravo za uefu. samo tako, samo tako, to srce zeli
Recommended Posts