Jump to content

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

DmVjh6lWwAA82AQ.jpg:large

• Replies 12.2k
  • Views 828.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Гдје се игра и какве су шансе да се то погледа?

Jebem im mater sa Arenom, opet cu da se zajebavam sa strimovima ako ne poludim i odlucim da odem da gledam uzivo. Te majmune ili treba naterati da budu u nekoj kablovskoj ponudi ili im oduzeti prava na prenose utakmica i LS i domace lige. Koji kurac se oni prave pametni s drzavnim parama.

10 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Гдје се игра и какве су шансе да се то погледа?

Stadion Čukarički

16 minutes ago, harper said:

Jebem im mater sa Arenom, opet cu da se zajebavam sa strimovima ako ne poludim i odlucim da odem da gledam uzivo. Te majmune ili treba naterati da budu u nekoj kablovskoj ponudi ili im oduzeti prava na prenose utakmica i LS i domace lige. Koji kurac se oni prave pametni s drzavnim parama.

Imaju neka sokocala™ za Android/PC koja hvataju Arene lagano, kao ono sto smo pre imali za ABA ligu dok nije puklo, instalirao cale pre neki dan, iscimacu ga da mi pokaze sta gde kako pa cu postaviti ovde. :D

1 minute ago, Plajvi said:

Imaju neka sokocala™ za Android/PC koja hvataju Arene lagano, kao ono sto smo pre imali za ABA ligu dok nije puklo, instalirao cale pre neki dan, iscimacu ga da mi pokaze sta gde kako pa cu postaviti ovde. :D

:thumbsup:

Imate Modbro za androide, zadnji put kad sam ga koristio (pre par meseci) radile su Arene bez problema.

Može Modbro i na PC da se instalira

Prvo se instalira Nox, kao Android emulator na Windowsu, onda se sve potrebne aplikacije instaliraju i pokreću preko Noxa

Jebem im mater sa Arenom, opet cu da se zajebavam sa strimovima ako ne poludim i odlucim da odem da gledam uzivo.

A sta bi ti falilo da gledas uzivo? :D
9 minutes ago, Milosh76 said:

A sta bi ti falilo da gledas uzivo? :D

Ne podnosim ni guzvu ni buku.

Instalirao. Hvala Plajvi.

jel ima stranih sportskih televizija, konkretno espn i ufc figft pass? 

3 minutes ago, Bright Billy said:

jel ima stranih sportskih televizija, konkretno espn i ufc figft pass? 

Ima svasta ali nisam gledao, instalirao sam ono sto me zanima a to su IPTV sportski i srpski kanali. Eno ti, brate, link pre tri-cetiri posta pa pogledaj.:laugh:

8 minutes ago, harper said:

Instalirao. Hvala Plajvi.

:thumbsup:

Ja sam poterao samo na fonu do sad, nisam testirao na laptopu, ne znam da li tu vuce dobro. Ali kapiram da je sve ok. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout