Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Гдје се игра и какве су шансе да се то погледа?
harper lee Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Jebem im mater sa Arenom, opet cu da se zajebavam sa strimovima ako ne poludim i odlucim da odem da gledam uzivo. Te majmune ili treba naterati da budu u nekoj kablovskoj ponudi ili im oduzeti prava na prenose utakmica i LS i domace lige. Koji kurac se oni prave pametni s drzavnim parama.
renne Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 10 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Гдје се игра и какве су шансе да се то погледа? Stadion Čukarički
Ratamahatta Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 16 minutes ago, harper said: Jebem im mater sa Arenom, opet cu da se zajebavam sa strimovima ako ne poludim i odlucim da odem da gledam uzivo. Te majmune ili treba naterati da budu u nekoj kablovskoj ponudi ili im oduzeti prava na prenose utakmica i LS i domace lige. Koji kurac se oni prave pametni s drzavnim parama. Imaju neka sokocala™ za Android/PC koja hvataju Arene lagano, kao ono sto smo pre imali za ABA ligu dok nije puklo, instalirao cale pre neki dan, iscimacu ga da mi pokaze sta gde kako pa cu postaviti ovde.
harper lee Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 1 minute ago, Plajvi said: Imaju neka sokocala™ za Android/PC koja hvataju Arene lagano, kao ono sto smo pre imali za ABA ligu dok nije puklo, instalirao cale pre neki dan, iscimacu ga da mi pokaze sta gde kako pa cu postaviti ovde.
Lord Stef Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Imate Modbro za androide, zadnji put kad sam ga koristio (pre par meseci) radile su Arene bez problema.
renne Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Može Modbro i na PC da se instalira Prvo se instalira Nox, kao Android emulator na Windowsu, onda se sve potrebne aplikacije instaliraju i pokreću preko Noxa
Ratamahatta Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 E jeste, Modbro i Kodi. https://www.saznajnovo.com/2017/05/besplatni-exyu-iptv-kanali-preko-kodi-live-tv-addon-a/
Milosh76 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Jebem im mater sa Arenom, opet cu da se zajebavam sa strimovima ako ne poludim i odlucim da odem da gledam uzivo. A sta bi ti falilo da gledas uzivo?
harper lee Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 9 minutes ago, Milosh76 said: A sta bi ti falilo da gledas uzivo? Ne podnosim ni guzvu ni buku.
Bright Billy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 jel ima stranih sportskih televizija, konkretno espn i ufc figft pass?
harper lee Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 3 minutes ago, Bright Billy said: jel ima stranih sportskih televizija, konkretno espn i ufc figft pass? Ima svasta ali nisam gledao, instalirao sam ono sto me zanima a to su IPTV sportski i srpski kanali. Eno ti, brate, link pre tri-cetiri posta pa pogledaj.
Ratamahatta Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 8 minutes ago, harper said: Instalirao. Hvala Plajvi. Ja sam poterao samo na fonu do sad, nisam testirao na laptopu, ne znam da li tu vuce dobro. Ali kapiram da je sve ok.
Recommended Posts