Bright Billy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) odluka je u petak edit. jasnije receno, uefa nas slucaj razmatra u petak. do kraja tog da znace se koja nam kazna sleduje. Edited September 5, 2018 by Bright Billy
Milosh76 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 24 minutes ago, Moća said: Idemo na jug svi izgleda. Ja bi se odlučio za istok da je 12 ali 15 mi nekako psihološki previše. Izdajnice @Bright Billy Napulj je super,samo se cuvaj coskova i uvece luke i okoline. Tokom dana je sve kako treba. Samo ides po glavnom setalistu i ne ides okolnim ulicama i bice ok
Bright Billy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 stari sam ja mufljuz, znacu valjda da se sacuvam krivo mi samo sto drugar sa kojim najvise volim da putujem ima neko rociste bas na dan utakmice pa ne moze da ide. tek da vidis njega kako se snalazi u na prvu pogled bezizlaznim situacijama, ne bi verovao
Milosh76 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) Maradona dolazi na utakmicu Незванично специјални гост Црвене звезде на првој утакмици Лиге Шампиона на Стадиону Рајко Митић у Београду између Црвене звезде и Наполија би могао да буде Дијего Армандо Марадона, који би требало да потврди долазак. Gde si to cuo/procitao? 33 minutes ago, Weenie Pooh said: Kakve su sad ovo priče da se "razmišlja o odlaganju prodaje ulaznica" zbog eventualne suspenzije stadiona zbog sranja u Salcburgu? Edited September 5, 2018 by Milosh76
Weenie Pooh Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 21 minutes ago, Milosh76 said: Gde si to cuo/procitao? U Danasu, štampano izdanje, pitali Zorana Ivoševića... ali evo gledam, u stvari piše da klub za sada ne razmišlja o odlaganju prodaje Koji sam kreten, pao mi mrak na oči pa sam prevideo +/- Takođe kaže da bi eventualno izbacivanje FKCZ iz LŠ bilo greh prema sportu, i uzda se da tako nešto neće dozvoliti 1 Čeferin. "Kakva god da bude kazna, da li samo blaga u vidu novčanog iznosa ili u vidu jednog ili više mečeva bez publike (...) poslednja opomena."
ArleKino Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Takođe kaže da bi eventualno izbacivanje FKCZ iz LŠ bilo greh prema sportu Ko je u historiji CL uopšte i izbačen? Dinamo Kijev 1995-96, zbog nekog potkupljivanja sudija na utakmici sa Panathinaikosom u prvom kolu (pa je Aalborg ušao umjesto njih...i Panathinaikos opet izgubio)...i više niko.
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Ниш се не сикирајте, 1 Деки ће то да све ријеши.
MiddleClass Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 400k samo i jos istice ugovor na kraju sezone i nece da ga produze. Stipse!
darkonet Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 3 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Ovaj logo trofeja mogu da nose samo klubovi sa 5+ titula ili 3 za redom, tako da od toga nista. Grupe iz 92. su po uefi “grupna faza kupa sampiona” i ovo nam je UCL debi. Moguce samo koliko se sećam rečeno je da je jedini debitant Hofenhajm
Milosh76 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 1 hour ago, Bright Billy said: stari sam ja mufljuz, znacu valjda da se sacuvam Evo ti preporuka za pizzu, stella ristorante pizzeria, sasvim dobra pica, imaju u obliku Zvezde, logicno Nalazi se na obali, gleda na cuvenu kulu, jedan od simbola Napulja
gervasius twinkleminkleson Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Ma, ako odes u Napulj a ne jedes pizzu u Da Michele, ne moras se ni vracati. Ima sve - najbolja margherita usvijet, cekanje 45 minuta na mjesto, unutra atmosfera kao u studenstkoj menzi Samo jednom sam tamo jeo a da nije bilo vrhunski, i to je bilo blizu airbnb-a, koji je bio nekih pola sata od centra [sto je s jedne strane bila greska, a s druge, vrijedno je makar proci Posilipom jer je prelijep]. Plus je po pravilu bas jeftino.
Recommended Posts