gervasius twinkleminkleson Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Mozes ih mejlom cimati, odgovaraju u roku od 10 minuta [ako je u sklopu radnog vremena]
Milosh76 Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Jel zna neko dal bi na bazi sezonske za zapad mogao da kupim paket za neku drugu tribinu uz onaj popust?Ili moram isključivo zapad da uzmem da bih imao popust... Verovatno ne, posto je zapad najskuplji. Drugo, ako ima mozga dobices isto sediste kao sto ti je na sezonskoj.Popust imas na jedan paketOvo je moja logika, nemam info. I slobodno salji mail i moje iskustvo je da odgovaraju. A ako u mailu ostavis broj mobilnog mozda te i pozovu
Apollo Creed Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Kažu da ne dobijamo ista mesta,nego sektore 5 ili 6,zvaću sutra...
Milosh76 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Prenosi Lige Sampiona Arena Sport Prvo kolo, 18. septembar, 21 čas: Crvena zvezda – Napoli Četvrto kolo, 6. novembar, 18.55: Crvena zvezda – Liverpul Šesto Kolo, 11. decembar, 21.00: Crvena zvezda – PSŽ RTS Drugo kolo, 3. oktobar, 18:55: PSŽ – Crvena zvezda Treće kolo, 24. oktobar, 21.oo: Liverpul – Crvena zvezda Peto kolo, 28. novembar, 21.00: Napoli – Crvena zvezda
Boza_zvani_Pub Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 On 1.9.2018. at 16:28, Milosh76 said: Ovaj logo trofeja mogu da nose samo klubovi sa 5+ titula ili 3 za redom, tako da od toga nista. On 1.9.2018. at 16:39, darkonet said: Izgleda nam Uefa racuna da nismo debitanti u LS tj racunaju nam 92' i one grupe Grupe iz 92. su po uefi “grupna faza kupa sampiona” i ovo nam je UCL debi.
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 16 hours ago, Plajvi said: Zasto su registrovali Srnica za LS ako hoce da ide, kazete da tripuje jaja i ne moze Bocko broj da uzme od njega? Milic je pajser, ali se bar sibao za sve ovo. +1 Контам да Милое готиви Срнића, и свака част за допринос прошле сезоне, али ове сезоне није ни играо док је Милић вукао.
pbg12345 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 15 hours ago, Bright Billy said: ciro di marzio? jesi prelomio za gostovanje tamo?
Bright Billy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 uzeo sam avionske karte, sad se samo nadam da cu uspeti sebi da oslobodim tih 5-6 dana, kolko sam planirao da se svrckam po jugu italije. simbolicno prvo slecem u bari
Apollo Creed Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Kakvi dunsteri rade u tom servisu za članstvo jbt Ukratko- ne znaju da li sa pretplatnom za zapad mogu da kupim paket za neku tribinu sa popustom. Takođe ne znaju koja mesta mogu dobiti na zapadu niti koji sektor. Ulaz 4 se izgleda neće ni puštati u prodaju. Bočni sektori na zapadu za LŠ su isključivo 2 i 6. Za ostale se plaća cena kao za centar zapada. Konačno: da li mogu da kupim, pored mog paketa, još 2 paketa za bilo koje tribine? Odgovor je: Da...valjda, možda za sever jedino neće moći...
Bright Billy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 a za koju si tribinu planirao da uzmes karte? ja sam se definitivno odlucio za jug. ako je neko za druzenje tamo nek se javi...
Apollo Creed Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Za jug, nemam više živaca da se natežem sa onim budalama koji dolaze na zapad samo za ovakve spektakle...
Milosh76 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 38 minutes ago, Bright Billy said: uzeo sam avionske karte, sad se samo nadam da cu uspeti sebi da oslobodim tih 5-6 dana, kolko sam planirao da se svrckam po jugu italije. simbolicno prvo slecem u bari Planiras da ides na stadon Sv. Nikola? baci ovde neku sliku
Moća Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Idemo na jug svi izgleda. Ja bi se odlučio za istok da je 12 ali 15 mi nekako psihološki previše.
Bright Billy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) kod svetog nikole i na stadion i u crkvu. sigurno cu da ostanem dan-dva u bariju. u napoli da stignem u utorak i ili sredu. utakmica, par dana tamo (od kojih cu jedan dan definitivno na ekskurziju u pompeju) i povratak u subotu. avio karte ponedeljak temisvar-bari i subota napoli-budimpesta me izasle oko 45 eur... @Milosh76 Edited September 5, 2018 by Bright Billy
Weenie Pooh Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Kakve su sad ovo priče da se "razmišlja o odlaganju prodaje ulaznica" zbog eventualne suspenzije stadiona zbog sranja u Salcburgu? Šta bi značilo odlaganje ako odluka o tome pada tek posle prvog kola, da li bi se tako ipak prodavale karte za pojedinačne utakmice, ili bi samo Napoli bio izdvojen a LFC i PSG sprtljani u neki mini-komplet?
Recommended Posts