Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
20 minutes ago, salerokada said:

OFKov? Obilićev?

mislim da na tim terenima sad moze samo krompir da se gaji a ofki su i tribine bukvalno pred rusenjem...

Posted
Мени се већ прва реченица после наслова не свиђа. Мислим да даље нећу ни да читам. Смарачке британске комуњаре. :fantom:
+1
Posted
Ne rade mi zvucnici, sta je rekao Bard?
Ne da se prepricati [emoji38]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

i nasi klinci valjda imaju terene sa vestackom travom. znaci moze krov :sleep:

Posted (edited)
1 hour ago, Zico said:

Ne rade mi zvucnici, sta je rekao Bard?

reko sam unuku, "deda kad umre, nema komemorativne sednice, nema price, lepo da me spalite, da me prospete po stadionu zvezde." i kad igramo s partizanom, kad onaj cusne loptu u gol, a ja je samo skrenem i ona izadje van gola. e ne dam!

Edited by Calavera
Posted
1 hour ago, adasevic said:

:rolf:

odličan Bard! :Hail:

Posted

Potpisali smo predugovor sa Jirkom iz Trnave ali ostaje tamo do zime. Terza obrce igricu.

4adabf6d88050ca537abefb61d1068b7.jpg

Posted
3 hours ago, Прслин said:

Само пакети. 

Вероватно ће као и прошле године онлајн да пуштају прво лошије карте, оне са стране, ближе терену или скроз горе и тај рад. Онда ће да падне сајт, па да се пар сати враћа као да га оживљавају електрошоковима. Увече ће да се све искулира и лаганезе ће моћи да се купи. А ако буде као и за ЛЕ, биће пар дана у продаји онлајн. Али, паника да ће се распродати на страну, саветујем свима који немају сезонске а желе да седе са највећим ложанама на Западу и Истоку да купе те на старту. Јесу лошија места, али које је то пржење на текмама било! :Hail: То је та екипа што малтене у августу рифрешује страницу десет пута у секунди и већ гори због текме у новембру. :lolol:

Khm khm.

A dobro, video sam i sledeći post...

Posted

Onomad smo jurili Sikoru, neupsjesno, ali evo, prvi put je uspjesno sproveden stari oprobani recept - ko dobro odigra protiv nas, dovodimo ga, ali na medjunarodnom nivou.

Valjda valja necemu, bio je ok protiv nas, ali tesko da se vidjelo nesto spektakularno

Posted
9 minutes ago, Shaq said:

el cemu? :coffe:

to je onaj mali sto je unistavo stojkovica u revansu. mislim da je u beogradu igrao desno. 

Posted
1 minute ago, Bright Billy said:

to je onaj mali sto je unistavo stojkovica u revansu. mislim da je u beogradu igrao desno. 

Тај.

Posted
21 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:

Onomad smo jurili Sikoru, neupsjesno, ali evo, prvi put je uspjesno sproveden stari oprobani recept - ko dobro odigra protiv nas, dovodimo ga, ali na medjunarodnom nivou.

Valjda valja necemu, bio je ok protiv nas, ali tesko da se vidjelo nesto spektakularno

Bio je odlican i protiv Legije. Jako dobar potpis, za par godina ce vredeti gomilu para. Moderan igrac, dug korak, sve radi u trku a jako je brz, moze da pokriva celu desnu stranu pa za ne daj Boze moze i na beka ili desnog spoljnjeg u nekim "italijanskim" kombinacijama. 20 godina, redovan clan U21 reprezentacije, ocekuje se da zaigra za A tim uskoro.

Na stranu bizarluk da klub koji pre jedva par godina nije mogao da proda igraca sada kupuje slovackog reprezentativca i ostavlja ga tamo da igra na pozajmici jer... nam trenutno ne treba.:laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...