Ratamahatta Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 I da li je moguce uzimati na komad, izvan paketa uopste? Ili je paket jedini nacin, pa posle motati ko ima kartu viska a ne moze da iskoristi?
Прслин Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Само пакети. Вероватно ће као и прошле године онлајн да пуштају прво лошије карте, оне са стране, ближе терену или скроз горе и тај рад. Онда ће да падне сајт, па да се пар сати враћа као да га оживљавају електрошоковима. Увече ће да се све искулира и лаганезе ће моћи да се купи. А ако буде као и за ЛЕ, биће пар дана у продаји онлајн. Али, паника да ће се распродати на страну, саветујем свима који немају сезонске а желе да седе са највећим ложанама на Западу и Истоку да купе те на старту. Јесу лошија места, али које је то пржење на текмама било! То је та екипа што малтене у августу рифрешује страницу десет пута у секунди и већ гори због текме у новембру.
Bright Billy Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) po obicaju, na blagajni ce prvi dan da bude 10k ljudi a drugi dan 10. ja cu za jug da uzmem paket, ne mogu vise da podnesem guzvu... Edited September 3, 2018 by Bright Billy
Apollo Creed Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 16 minutes ago, levi said: morali su opet da ispoštuju vlasnike sezonskih, kao prošle god zašto bi im ubuduće neko kupovao sezonsku, ako posle mora da dokupljuje Isplati se sezonska...ako hoćeš da gledaš i našu ligu. Nemam pojma, ja po inerciji već godinama kupujem sezonsku. Prošle godine se ultra isplatila, jer sam LE gledao za dž. I ove se manje-više isplatila ( kvalifikacije+derbi). Ne znam jedino dal cu morati da kupujem centar zapada ( pošto mi je sezonska tu) ili cu moci da uzmem bočne delove...
Nikola77 Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Gledaću Napoli, Liverpul i PSŽ za ukupno 3750 dinara iliti 1250 din po utakmici! Terza bog!
Bright Billy Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) kad krece omladinska ls i gde se to igra? edit. vidim na sajtu uefe da se igrad istim danima kao i ls. dakle, pitanje je samo na kom terenu to igramo? Edited September 3, 2018 by Bright Billy
levi Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) kaže juče komentator na prenosu omladinaca da još ne znaju gde će da igraju valjda neće da ih dočekuju tamo na pomoćnim terenima. možda na krovu TC, ili na JNA termini su valjda poslepodne istog dana kad i prvi tim Edited September 3, 2018 by levi
Bright Billy Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 nije los krov al je vestak trava. na kraju ce to ladno u pazovi da bude, kad u beogradu ne postoji ni jedan normalan mali stadion...
salerokada Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 46 minutes ago, Bright Billy said: nije los krov al je vestak trava. na kraju ce to ladno u pazovi da bude, kad u beogradu ne postoji ni jedan normalan mali stadion... OFKov? Obilićev?
Cane Vukic Prebranac Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Карабурма је демолирана ако се не варам. Не знам за Обилићев.
Прслин Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 1 hour ago, Apollo Creed said: Isplati se sezonska...ako hoćeš da gledaš i našu ligu. Nemam pojma, ja po inerciji već godinama kupujem sezonsku. Prošle godine se ultra isplatila, jer sam LE gledao za dž. I ove se manje-više isplatila ( kvalifikacije+derbi). Ne znam jedino dal cu morati da kupujem centar zapada ( pošto mi je sezonska tu) ili cu moci da uzmem bočne delove... Скроз је кул 50% попуста за власнике сезонских. То, заправо, значи да си квалификације гледао за џ, плус целу нашу лигу. Чак и без квалификација је добар дил: понуди сада сезонску, па да видиш колико би људи узело. Ја мислим да нећу ићи на стадион. Прошле године сам против Арсенала имао просветљење да није добро за мене да будем у тој атмосфери и са таквим људима и на крају нисам ни отишао на Келн.
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 15 minutes ago, adasevic said: e ne dam
Recommended Posts