Bright Billy Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 ne znam sto ja tripujem da je marin amc...
Milosh76 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 38 minutes ago, pbg12345 said: da li zapravo iko osim marina ima iskustvo igranja ls? Ebisilijo, Marin, Kafu su igrali LS, a neki su i golove davali
April Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ciganšture, samo da se zapljunem da mi je baš drago što ste konačno uspeli, a posebno zbog sjajne energije otkad je došao Miloe. Posebno cenim Tvorzinu novogalantnost koja upućuje i na postojanje ponekog sportskog motiva u LŠ, da ne budete baš džak za trening. Onaj papan Đurić je dovodio pojačanja tipa Pjer Boja i slične. Uzgred, veće su vam šanse da se porvete sa Klopom i Tuhelom nego sa Anćelotijem. Gledao sam sa atletske staze Zvezda - Milan 2006. i ovo mnogo liči na to.
Cash Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 1 minute ago, April said: Posebno cenim Tvorzinu novogalantnost koja upućuje i na postojanje ponekog sportskog motiva u LŠ, da ne budete baš džak za trening. Onaj papan Đurić je dovodio pojačanja tipa Pjer Boja i slične. Babovic nam je tad bio pojacanje. Ako nista drugo doveli smo Medu koji se je protiv Sahtjora pokazao kao ekstra pojacanje
Cane Vukic Prebranac Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 У Звезду од прије пар година Јевтовић не би ни помишљао да дође из Норвешке, а данас је питање да ли ће уопште имати мјеста и на утакмицама са доњим разредом ЈСЛ. Ја сам презадовољан трансферима од синоћ. Боћко се вратио Марин је јасно у силазној путањи каријере одавно, али ће за нас бити одлично појачање. Чаушић плаћен милион, што написа Плајви, боље би му било да буде пола Крстичића. Прича се о гужви у навали али биће простора за све да се докажу. Имамо неколико играча који тек треба да уђу у праву такмичарску форму: Еби, Кафу, Ђуза, па и Мелег. Ако сам разумио, и Марин је само самостално тренирао ово љето, није био с Олијем. Неће се Милое зајебавати у Лиги шампиона и не би ме чудило да сви они буду алтернатива с клупе против Наполија ако и даље не буду спремни. Фан фект: у Звезди и Партизану тренутно играју три фудбалера родом из Градишке: Марин, Закарић, Ожеговић.
April Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 1 minute ago, Cane Vukic Prebranac said: Фан фект: у Звезди и Партизану тренутно играју три фудбалера родом из Градишке: Марин, Закарић, Ожеговић. Kako bi to Buvač fino posložio...
Ratamahatta Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 10 minutes ago, April said: Gledao sam sa atletske staze Zvezda - Milan 2006. i ovo mnogo liči na to. U papucama, na ler. To je bila najjaca post-war Zvezda pre ove, prdnuli nismo, pogotovo u revansu... Pustili su nam gol da ne placemo. Doduse, dali su prvi iz ofsajda, ista scena kao nas prvi gol u Salcburgu, centarsut odbijen taman da padne jebenom Inzagiju direkt na celo. Posle da ne pricam dokle su doterali.
pbg12345 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 ako je istina odmah mu dodeliti kapitensku traku i lokal od bar 500 m2 sa lokacijom po izboru za kafic
Recommended Posts