John Coltrane Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Ortak je bio nekoliko puta u Napulju, kaze da je sve kao u onim filmovima i serijama. Jednom je bas bio u ono vreme nekih silinih protesta vodja "komunalnih sindikata" kada je ceo grad izgledao kao jedna velika deponija. Znam da mi je pominjao, ako ikad odem tamo, da se klonim likova koji voze motore i nose kacigu-to znaci da su sigurno krenuli da nekog opljackaju ili upucaju .
radisa Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Cestitam Zvezdi i navijacima prolaz u ligi sampiona. Nadam se da cete dogurati sto dalje. Treba nam to na Balkanu. Voleo sam i Dinamo da prodje ali jbg. I nasi timovi (kosovski) su imali sansu bar prvo kolo da prodju ali nisu jos dorasli zadatku. Za nase timove i prvo kolo da se prodje, znaci mnogo. Opet, cestitke i zelim vam sve najbolje!najbolji Albanski tim i verovatno tim broj 4 na ovim prostorima, posle naših blizanaca i Dinama je ispao u trećem kolu kvalifikacija za cl, a zatim u četvrtom kolu el... Škendiji je velika šteta što se ne pravi exYu liga, oni bi mogli jako puno, kad bi imali gde da igraju jače utakmice... I imaju najzdraviji kapital iza sebe, jer su pravi privatni klub...
ronin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 8 minutes ago, radisa said: najbolji Albanski tim i verovatno tim broj 4 na ovim prostorima, posle naših blizanaca i Dinama je ispao u trećem kolu kvalifikacija za cl, a zatim u četvrtom kolu el... Škendiji je velika šteta što se ne pravi exYu liga, oni bi mogli jako puno, kad bi imali gde da igraju jače utakmice... I imaju najzdraviji kapital iza sebe, jer su pravi privatni klub... Makedonski Radiša...Makedonski tim...Nije Tetovo u Albaniji!
Cane Vukic Prebranac Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Нису они Македонцитм, не траже паре од нас ...
ronin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Mene je banovao što sam pomenuo proslavu nogometaša sa Tompsonom a sada ladni prekraja granice...Reči nemam...
Прслин Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Претерујете са овим реакцијама. Када може Партизан да буде хрватски клуб и да игра у Србији, зашто Шкендија не би била албански клуб који игра у Македонији? Римокатолици, па шта? Повећали су нам коефицијент у Европи, а исто је и Шкендија урадила за Македонију. Доста више подела, брат је мио које вере био! #leaveradisaalone
ArleKino Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 27 minutes ago, ronin said: Tetovo .. ... .. letovo.
porucnik vasic Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 2 minutes ago, levi said: radišin redovni polugodišjni izveštaj o Škendiji
Bright Billy Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 kad smo vec kod exyu klubova, sta se desilo sa mariborom pa ga nema nigde ove godine?
ronin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 13 minutes ago, ArleKino said: .. ... .. letovo. ...možeš i da zimuješ...
ArleKino Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 22 minutes ago, levi said: radišin redovni polugodišjni izveštaj o Škendiji Gdje je @ivic da obuče radisinog pingvina u Škendijin dres?
ronin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Verovatno nešto šljaka za Škendijine vlasnike...Pa koliko je realno da se baš pali na taj klub i da pride prekraja granice jedne međunarodno priznate države?
Recommended Posts