Cash Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 26 minutes ago, Milosh76 said: Lion igra prvo kolo bez gledalaca, mogli bi njih da izvucemo i odmah da gostujemo... A i da im vratite za 98
Nikodije Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) 8 minutes ago, Cash said: A i da im vratite za 98 to se igralo u bukurestu, cini mi se. stupanje na scenu frederika kanutea, prvi golovi za lion, i najava blistave karijere. slicno kao gameiro 7 godina kasnije Edited August 30, 2018 by Nikodije
porucnik vasic Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Sve cestitke!!! Da veceras udje i nas drugi predstavnik u grupnu fazu i da i nas fudbal malo zazivi. Pavcetu cestitke uz zelju da se sto skuplje proda!!! 30% je 30% Већ другу годину заредом наш клупски фудбал је без конкуренције најбољи на територији Титостана. А стално дижете дреку на близанце. 5 hours ago, Majo said: Estrella Roja Овај чланак немају у енглеском издању. Дај неке детаље за нас без знања језика конкистадора, специјално шта раја коментарише. 4 hours ago, adasevic said: Lokomtiva, Man Utd, Valensija, Zvezda... Ne bih se uopste bunio da bude ova grupa Elem, mislim da je sudjenje Cakirovo juce bilo sjajno. Jedini pravi propust je bilo to sto nije pokazao crveni onom mamlazu, tim pre sto je bio na par metara i mogao je lepo da vidi. Penal jeste glup, ali je postojao. Linija je sastavni deo 16erca a Vujadina ga je bas pocistio. To sto je sutnuo loptu pre toga nista ne menja stvar, jer je lopta u igri a faul u 16m. Nas drugi gol je takodje cist kao suza, jer je Ben (ako je uopste dirao) iza lopte nakon pasa Degenekovog suta. nije svirao svako padanje, bas je dobro osecao igru. Da nam je sudio onaj Holandski Turcin kao u Trnavi najebali bi ko zuti... Sve u svemu imali smo dosta srece, ali smo je i zasluzili. POslednji put kad smo prodali igraca Olimpiku iz Marseja, postali smo prvaci Evrope Јувентус,Дортмунд , Лион и ми. Плитак поток. Ја мислим да господин Чакир нама никада не би судио онакав пенал, у идентичној ситуацији. Црвени оном дебилу што је опростио трећи је падеж. 4 hours ago, pbg12345 said: do jaja jeste da to povecava sanse da nas majstori sa severa izbace potpuno iz evrope, ali bila bi prevelika steta da posle skoro 30 godina cekanja, sto zvezde da zaigra ligu sampiona, sto lige sampiona da zvezda zaigra u njoj tu prvu utakmicu igramo pred praznim stadionom jos ako se podesi da prvo kolo igram kuci protiv nekakvog reala, barse ili zasto da ne bajerna... поглдај Прислиново. 1 hour ago, Прслин said: Све играмо са публиком. Баш ме занимало како би хендловали празне трибине у Лиги шампиона. Могу да нас карају у квалификацијама, али сада када смо сели за сто морају да глуме и да смо ми господа. 😎 Таман тако. Још смо изгледа нека врста ћакнутог а забавног рођака којег остала фамилије није видела деценијама па има мало и радозналости. Мада има Леви да ради преко времено...
samo_opusteno Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Cakir je uradio za sta je poslat, Uefi sigurno vise prija RBS u ligi sampiona od RSB. Vise novca imaju, moderan stadion, bogatije trziste i lep ofanzivan fudbal na terenu. Mi im donosimo samo glavobolju (kao i ostatak ex yu a verovatno i sire), navijaci koji "ratuju" protiv Uefe, zastareo stadion, bunker koji cemo igrati protiv svih... Sto se tice grupe, bilo bi dobro izbeci one koji imaju naviku da trpaju sirotinju do vrha (Bajern, Psz...)
porucnik vasic Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 4 minutes ago, samo_opusteno said: Sto se tice grupe, bilo bi dobro izbeci one koji imaju naviku da trpaju sirotinju do vrha (Bajern, Psz...) Милоеву Звезду нико није трпао нити ће да трпа. Као што није ни Лоптаров ЈСДП. Има овај тим пуно резерве (играчи који нису играли, Боћко ако дође).
salerokada Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Čakir je sudio odlično. Može da se priča samo oko onog gaženja. Ostalo bez greške. Čak sam mislio da će produžiti još koji minut na kraju zbog našeg silnog izležavanja nakon 90og.
nautilus Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Just now, samo_opusteno said: Cakir je uradio za sta je poslat, Uefi sigurno vise prija RBS u ligi sampiona od RSB. Vise novca imaju, moderan stadion, bogatije trziste i lep ofanzivan fudbal na terenu. Mi im donosimo samo glavobolju (kao i ostatak ex yu a verovatno i sire), navijaci koji "ratuju" protiv Uefe, zastareo stadion, bunker koji cemo igrati protiv svih... Sto se tice grupe, bilo bi dobro izbeci one koji imaju naviku da trpaju sirotinju do vrha (Bajern, Psz...) nakon ovog posta nije mi jasno ko je prosao dalje
samo_opusteno Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Милоеву Звезду нико није трпао нити ће да трпа. Као што није ни Лоптаров ЈСДП. Има овај тим пуно резерве (играчи који нису играли, Боћко ако дође).Nisam siguran, ovi timovi su different animal od svega do sada. I Seltik je npr. tvrd tim koji igra ratnicki fudbal pa je 2 puta popio 7 komada. Zanimljivo je da ako vratimo Boacija ispada da smo sinoc prosli bez nominalno 3 uz Bena najbolja igraca, Ebesilija, Kafua i Boacija. Imamo 20 dana da to pripremimo.
nisam ja Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 da nije zvezda prošla sralo bi se po čakiru samo tako.
James Marshall Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) a jbg, to je stara priča, kad ne da onda je kurva koja da svima samo ne tebi, a kad da, onda je svetica, žena tvog života. Sve zavisi od kranjeg ishoda. Edited August 30, 2018 by James Marshall
adasevic Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Jbg, kenjalo bi se svakako, ali cinjenica je da je odsudio odlicno. Penal mozda i nije morao da dune, ali realno je bio. Ko sto vec rekoh sve sem gazenja je bilo vrhunski...
Кристофер Лумумбо Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 9 minutes ago, MiddleClass said: Cakir je doktorski odsudio. top 3 sudija na svetu
MiddleClass Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 19 minutes ago, nisam ja said: da nije zvezda prošla sralo bi se po čakiru samo tako. +1 Govno tursko, dabogda ga oznacili kao gulenistu...
Recommended Posts