Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Meni holandjani odgovaraju...imam gde da budem, imam sa kim da idem, a navijacka tribina me uopste ne interesuje... gleda mi se Zvezda

A zabrana gostovanja uopste nije losa ideja

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ljudi dajte neki snimak golova sa Arene ako ima i ako neko nadje neka postavi

Sinoc me komentator izludeo

koeficijent smo popravili, sad je nesto ispod 14

dobili smo jos 4 boda za plasman u LS a izgubili 1 zbog one sezone koja se brise

sad smo negde cini mi se 86. mesto a postoji mogucnost da posle vecerasnjih utakmica u LE padnemo do 88. mesta

jbm ti sta su dve dobre sezone u Evropi

Posted (edited)

mene slovaci poslali u kavez iako sam imao kartu za bocnu tribinu. al nije to tolko lose ispalo jer sam se bas dobro proveo sa najvernijima... 

@Milosh76

Edited by Bright Billy
Posted
1 hour ago, Zlurad said:

Nije ceo stadion ali barem 90% je sa sezonskim. Puste za bundesligu neki kontigent za zapad, i one visoke platforme odakle ne vidis nista a cene blagi uzas. Za Evropu, ako ih izvucete mozda se i nadje od tapkarosa ili preko kluba. Zajebani nemci, skoro 100% posete na stadionima, narocito zuti i bavarci

Capture.JPG

42 minutes ago, Milosh76 said:

Zahvaljujem... znaci mrka kapa od gledanja Dortmunda i Bajerna uzivo...

Skoro je komentator na ES, u prenosu svaba, pricao kako su poostrili kontrole za sezonce zbog zloupotrebe, konkretno pokojnih clanova kluba ciji su preci obilato naplacivali tj. iznajmljivali kartu za pojedine meceve.

Posted

Zvezda ce od Gazproma dobiti bonus od 250.000€ za plasman u LS

ne  treba nam ova milostinja

:dry:

Posted

stipse, vise su se ovi iz kvadrature kruga otvorili... 

Posted

gde ima tu i preliva, kako je krenulo milinkovic-savic dolazi na jesen.

Posted
5 minutes ago, John Coltrane said:

Skoro je komentator na ES, u prenosu svaba, pricao kako su poostrili kontrole za sezonce zbog zloupotrebe, konkretno pokojnih clanova kluba ciji su preci obilato naplacivali tj. iznajmljivali kartu za pojedine meceve. 

Siguran sam da ima i toga ali Borusiju prati 1/3 zapadne nemacke, cirka 10 miliona ljudi + fan klubovi diljem sveta. Bayern cela Bavarska jer je jelte minhen "srce" Nemacke. Bilo verovatno zloupotreba ali ne verujem preterano.

Bez zelje da omalovazavam Zvezdu, ne verujem da ce koga god da izvucete da potraznja za kartama kod lokalaca da bude ko da dolazi Liverpool ili Barselona pa eto sanse da se lepo popuni stadion, nadam se navijacima a ne ultrasom

Posted

Све играмо са публиком. Баш ме занимало како би хендловали празне трибине у Лиги шампиона. Могу да нас карају у квалификацијама, али сада када смо сели за сто морају да глуме и да смо ми господа. 😎

Posted

Dajte neku Zonpijevu izjavu, mora da je prokomentarisao kako ce biti najesen... Pretpostavljam samo da nece biti lako

Posted
33 minutes ago, Прслин said:

Све играмо са публиком. Баш ме занимало како би хендловали празне трибине у Лиги шампиона. Могу да нас карају у квалификацијама, али сада када смо сели за сто морају да глуме и да смо ми господа. 😎

ne verujem da im je stalo da od nas prave gospodu, nego ne zele da se njihovo elitno takmicenje igra na praznom stadionu, to salje ruznu sliku u svet™ i o njima, ne samo o nama. da je neka druga prigoda, verujem da bi kazna itekako ostala.

Posted

Lion igra prvo kolo bez gledalaca, mogli bi njih da izvucemo i odmah da gostujemo...

Posted

Gde Radonju stavise kad bas on ide :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...