Milosh76 Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Meni holandjani odgovaraju...imam gde da budem, imam sa kim da idem, a navijacka tribina me uopste ne interesuje... gleda mi se Zvezda A zabrana gostovanja uopste nije losa ideja
darkonet Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Ljudi dajte neki snimak golova sa Arene ako ima i ako neko nadje neka postavi Sinoc me komentator izludeo koeficijent smo popravili, sad je nesto ispod 14 dobili smo jos 4 boda za plasman u LS a izgubili 1 zbog one sezone koja se brise sad smo negde cini mi se 86. mesto a postoji mogucnost da posle vecerasnjih utakmica u LE padnemo do 88. mesta jbm ti sta su dve dobre sezone u Evropi
Bright Billy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) mene slovaci poslali u kavez iako sam imao kartu za bocnu tribinu. al nije to tolko lose ispalo jer sam se bas dobro proveo sa najvernijima... @Milosh76 Edited August 30, 2018 by Bright Billy
John Coltrane Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 1 hour ago, Zlurad said: Nije ceo stadion ali barem 90% je sa sezonskim. Puste za bundesligu neki kontigent za zapad, i one visoke platforme odakle ne vidis nista a cene blagi uzas. Za Evropu, ako ih izvucete mozda se i nadje od tapkarosa ili preko kluba. Zajebani nemci, skoro 100% posete na stadionima, narocito zuti i bavarci 42 minutes ago, Milosh76 said: Zahvaljujem... znaci mrka kapa od gledanja Dortmunda i Bajerna uzivo... Skoro je komentator na ES, u prenosu svaba, pricao kako su poostrili kontrole za sezonce zbog zloupotrebe, konkretno pokojnih clanova kluba ciji su preci obilato naplacivali tj. iznajmljivali kartu za pojedine meceve.
levi Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Quote Zvezda ce od Gazproma dobiti bonus od 250.000€ za plasman u LS ne treba nam ova milostinja
Bright Billy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 stipse, vise su se ovi iz kvadrature kruga otvorili...
Кристофер Лумумбо Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 gde ima tu i preliva, kako je krenulo milinkovic-savic dolazi na jesen.
Baldrick S. Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 5 minutes ago, John Coltrane said: Skoro je komentator na ES, u prenosu svaba, pricao kako su poostrili kontrole za sezonce zbog zloupotrebe, konkretno pokojnih clanova kluba ciji su preci obilato naplacivali tj. iznajmljivali kartu za pojedine meceve. Siguran sam da ima i toga ali Borusiju prati 1/3 zapadne nemacke, cirka 10 miliona ljudi + fan klubovi diljem sveta. Bayern cela Bavarska jer je jelte minhen "srce" Nemacke. Bilo verovatno zloupotreba ali ne verujem preterano. Bez zelje da omalovazavam Zvezdu, ne verujem da ce koga god da izvucete da potraznja za kartama kod lokalaca da bude ko da dolazi Liverpool ili Barselona pa eto sanse da se lepo popuni stadion, nadam se navijacima a ne ultrasom
Прслин Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Све играмо са публиком. Баш ме занимало како би хендловали празне трибине у Лиги шампиона. Могу да нас карају у квалификацијама, али сада када смо сели за сто морају да глуме и да смо ми господа. 😎
W.F.C. Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Dajte neku Zonpijevu izjavu, mora da je prokomentarisao kako ce biti najesen... Pretpostavljam samo da nece biti lako
Nikodije Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 33 minutes ago, Прслин said: Све играмо са публиком. Баш ме занимало како би хендловали празне трибине у Лиги шампиона. Могу да нас карају у квалификацијама, али сада када смо сели за сто морају да глуме и да смо ми господа. 😎 ne verujem da im je stalo da od nas prave gospodu, nego ne zele da se njihovo elitno takmicenje igra na praznom stadionu, to salje ruznu sliku u svet™ i o njima, ne samo o nama. da je neka druga prigoda, verujem da bi kazna itekako ostala.
Milosh76 Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Lion igra prvo kolo bez gledalaca, mogli bi njih da izvucemo i odmah da gostujemo...
darkonet Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 https://twitter.com/twitter/statuses/1034924598456995845
Recommended Posts