Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

terzic je BOG! odnoso bogoshaner, sto bi reko kolega forumas.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Neprijatne scene na više nivoa.

Malo radosti i džebane za napaćeni™ narod. Svaka čast Milojeviću i momcima, malo se vratilo i za ona silna, polukomična ispadanja u prethodnih 20k godina. 

Posted

Čestitke komšije. Svaka čast. Srcem ste osvojili plasman.

Posted
Just now, Shaq said:

nakon ove ce biti jos 6 :coffee:

e jbg onda. 

Posted

Onaj lik sto priča sa Benom garant Simović, možda mu konačno priznaje da nije loš igrač :lol:

Posted

nece biti kazni siguran sam. mozda samo novcano

Posted

Inače, bio je zicer posle onog gaženja da uradite nešto. Bilo namerno ili ne, takve stvari pokrenu ekipu.

Posted

sa jedne strane nije bilo realno ocekivati ls, s obzirom da smo svo vrme jurili napadaca, pa plus stojljkovic i ebesilio povredjeni, nespreman kafu.. al sa druge strane kad je salzburg ispadao od dinama i rijeke, sto ne bi i od nas :coffee:

Posted

Posle gaženja Pograncic najgori na terenu

Posted

Bravo momci, bravo Milojeeeeee!

Zvezda :hail:

Posted

Bio sam potpuno miran do penala, bukvalno se ne bih ni trunku uznemirio da su ispali, izgubili 5-0, ali kad ono govno odvratno svira onakav penal, to me potpuno izbaci iz ravnoteze. Kao i protiv Krasnodara kada je onaj Peter North lookalike izmislio penal, sad mi je ovaj prolaz milion puta drazi. 

Posted
9 minutes ago, Shaq said:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A gde je cofee

Posted

Ali kako su uboli sa Benom, em je zmaj od igrača (za naše uslove), em je radilica i vrhunski profesionalac. Pošteno je da on bude junak :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...