Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

K'o protiv CSKA, da mi drzimo tampon u dupetu do 85' revansa, pa onda svi u napad. :D

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako su garniture dva kluba sličnih boja, UEFA je poslala dopis u kojem je odlučeno da Zvezda igra u plavim dresovima.

Do ovakve odluke UEFA je došla jer su obe garniture Salcburga, crvene ili crveno-bele, pa je Zvezda morala da izađe u plavim.

Posted
Just now, levi said:

najviše pasova Borjan

Sve ti je jasno. :)

Posted

Prosle sezone u grupi smo mi i oni primili najmanje golova...

Cini mi se da igramo u grcu, da nismo dovoljno opusteni. Kafu je trebalo da udje poslednjih pola sata, vidi se da nije uigran sa ekipom...

Posted (edited)

samo Krstičić ovde može da zadrži loptu pod pritiskom i da doda bez panike, fali još neko, Kanga, Ebicilio, Simić..

Edited by levi
Posted
1 minute ago, 189- said:

zasto nema publike?

Zbunjujemo protivnike!

Deo publike je iza juga, gleda prenos na video bimu, a veci deo sedi po kaficima ili kod kuce i gleda prenos/strim.

UEFA naredila, sta ces!

Posted

kao nekom ko ne navija ni za jedan od ponuđeniih, mogu samo da konstatujem da je tekma smor živi. nešto slično kao Partizan-Videoton prošle godine. čini mi se da je i ta igrana bez publike

dobro, ako i revanš bude kao Videotonom kapiram da ćete biti srećni, al nešto se ne čini da će baš tako biti

Posted

Ovo je klasika koju smo igrali prosle sezone u Evropi. Tvrdo, cvrsto, dosadno, na 0-0 ili 1-0. Dobra vest je da, bez obzira na dosta okrnjen sastav, to i dalje prolazi, i to protiv veoma dobre ekipe. Ostaje da se nadamo da cemo umuvati jedan, mada je i 0-0 dobar rezultat pred revans.

Posted

Trio Radonja-Ben-Kafu bi u teoriji trebao biti bas zajeban za kontre, ali za sad nista od toga u praksi. Doduse, nisu se ovi bas otvorili, dominiraju ali isto igraju oprezno...

Miloje bi sigurno potpisao ovde 0-0, a i ja bih.

Kafu realno los, sto je i ocekivano s obzirom da je odradio 3 treninga a poslednju utakmicu odigrao prosle godine. Verovatno ce gurnuti Simica umesto njega oko 60. minuta.

Izgleda Babic ulazi umesto kilave Mirke.

Posted
Ovo je klasika koju smo igrali prosle sezone u Evropi. Tvrdo, cvrsto, dosadno, na 0-0 ili 1-0. Dobra vest je da, bez obzira na dosta okrnjen sastav, to i dalje prolazi, i to protiv veoma dobre ekipe. Ostaje da se nadamo da cemo umuvati jedan, mada je i 0-0 dobar rezultat pred revans.
Ako ćemo iskreno, u slučaju da prođemo RBS, najverovatnije ćemo imati sličan pristup u ostalim mečevima LŠ..

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...