assignment Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 OK, ja stavio deset evrona na nasu pobedu, cisto onako, kvote u nemackom tipiku, 3,5. 3,1, 2,2 Sada procitao da ce biti video bim iza juga, UEFA rekla ok, ali vaze pravila kao da su u stadionu?!?! Znaci ako se upali baklja ili pojavi neki transparent koji nije pristojan po UEFI slede kazne. Za mene to prelazi stvarno svaku meru normalnog razuma....
pbg12345 Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 5 hours ago, renne said: Da, manje više to je to rts ne?
darkonet Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 meni je i dalje cudno da nema ni u najavi kazne za Spartu Prag posle upada navijaca..ne treba da cudi onda ako ce se navijanje van stadiona racunati kao da su navijaci na tribini
Bright Billy Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 32 minutes ago, assignment said: OK, ja stavio deset evrona na nasu pobedu, cisto onako, kvote u nemackom tipiku, 3,5. 3,1, 2,2 Sada procitao da ce biti video bim iza juga, UEFA rekla ok, ali vaze pravila kao da su u stadionu?!?! Znaci ako se upali baklja ili pojavi neki transparent koji nije pristojan po UEFI slede kazne. Za mene to prelazi stvarno svaku meru normalnog razuma.... taj fazon, veceras moram da pazim sta serem i u rodjenoj dnevnoj sobi...
Bright Billy Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) 5 minutes ago, darkonet said: meni je i dalje cudno da nema ni u najavi kazne za Spartu Prag posle upada navijaca..ne treba da cudi onda ako ce se navijanje van stadiona racunati kao da su navijaci na tribini mozda ce spartu da procesuiraju naknadno jer je ispala pa nije hitno; nagadjam, nemam pojma kakva je praksa u tom slucaju. sto se video bima tice, valjda se prati jer je organizator klub... Edited August 21, 2018 by Bright Billy
Milosh76 Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Trenutno radi, ne znam dokle ce http://gickotest.atwebpages.com/nepoznataadresa.html
darkonet Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 ne znam da li ima neke veze to sto su ispali, vidim samo da su naknadno donosili odluke npr za nas, Sturm, Spartak, Hajduk cak ni u onom hajlajtsu od par minuta izbacen je deo o upadu navijaca, kao da se nije ni desilo
Bright Billy Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 nije iskljuceno da im iz nekog razloga gledaju kroz prste, jbg ipak je to uefa...
Shaq Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) dal drugima gledaju kroz prste ili ne, manje je vazno.. poanta je da smo milion puta upozoravani i opet nakon toga milion puta prave se ispadi.. cak i u slucaju dobrog rezultate veceras, ne bi se uopste iznenadio da dileje u revansu naprave nove incidente, te da sve tri tekme u ls budu odigrane bez publike.. :coffee: Edited August 21, 2018 by Shaq
Zico Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Nema veze, dosli bi na trening i pokidali sa atmosferom.
Recommended Posts