levi Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 to je samo gol tehnologija, bila je i prošle god u Ligi Evrope
Bright Billy Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 nek ostave sudije za derbi, da ne kukaju sinje kukavice vise...
Renegade Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 9 minutes ago, renne said: pa nije bila prošle godine Sećam se vesti od prošle godine da treba da bude. http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vest/6240/gol-tehnologija-na-marakani
dragance Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Da podelim sa vama analogiju, koja je možda poznata nekima: kad u autu imaš kameru za rikverc i senzore, ja manje obraćam pažnju jer računam da će me tehnologija ispraviti. Da ne pričam kako je kada nakon duže vremena sednes u auto koje nema to. Videli smo i na SP da su neke (ne sve) sudije računale na VAR i nisu svirali ono što često bi bez tehnologije, zbog straha da se ne zajebu i računajući da će im kolega iz studija javiti šta dalje. Trebam li dalje objasnjavati. mada pola ovih komentara dolazi od lurkera i trovača, tako da me ne čudi. Keleraba.
*edited by mod Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 43 minutes ago, dragance said: Da podelim sa vama analogiju, koja je možda poznata nekima: kad u autu imaš kameru za rikverc i senzore, ja manje obraćam pažnju jer računam da će me tehnologija ispraviti. Da ne pričam kako je kada nakon duže vremena sednes u auto koje nema to. Videli smo i na SP da su neke (ne sve) sudije računale na VAR i nisu svirali ono što često bi bez tehnologije, zbog straha da se ne zajebu i računajući da će im kolega iz studija javiti šta dalje. Trebam li dalje objasnjavati. mada pola ovih komentara dolazi od lurkera i trovača, tako da me ne čudi. Keleraba. Naravno da Miloje moze da prica i misli sta hoce, suludo mi je da ga neko na PPP "brani" od toga. @Dragance Ne znam koje si ti SP gledao ali VAR se pokazao gotovo idealnim bas zato sto je sankcionisao stvari koje sudije ne vide ili za koje nisu sigurni sta je pa za svaki slucaj ne sviraju. A u 2018oj kada tehnologiju VARa moze da pokrije solidan mobilni telefon, u svetu profesionalnog fudbala nema smisla pricati o tome sta ce biti kada sednes u auto koje nema to. Jedini problem sa VAR u ovom tranzicionom periodu mogu da imaju igraci koji se na velikim takmicenjima zaborave da ih snima VAR pa dozvole sebi ono sto inace prolazi bez VARa. Doduse i to ce vecinom biti reseno koliko pocetkom naredne sezone.
dragance Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) VAR jeste bio odličan, ali me nervira kukavičluk sudija - ne sviraju, nego čekaju. No dobro, verujem da će se vremenom popraviti. Edited August 21, 2018 by dragance
Boza_zvani_Pub Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) 8 hours ago, renne said: pa nije bila prošle godine Bila je u grupi. Gol tehnologija je obavezna od grupne faze LE i plej ofa za LS. VAR se nece koristiti ove sezone u uefa takmicenjima. Edited August 21, 2018 by Boza_zvani_Pub
Moća Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Uz var treba uvesti celindz da se ne desava ono sto se nama desilo protiv Svice.Sent from my Le X620 using Tapatalk
levi Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) ma nema to veze sa čelendžom što se nama desilo, nije to čelendž u tenisu, pa da elektronika presudi i da smo imali čelendž, opet bi odluka zavisila od sudije i opet bi isto odlučio inače i u tenisu je čest prigovor igrača na lenjost glavnog sudije, koji mnogo manje presuđuju i menjaju odluke linijskih sudija, od kad igrači imaju čelendž. ali tako i treba da bude 2 hours ago, Boza_zvani_Pub said: zanimljivo da 20 god čekamo da puste himnu lige šampiona na našem stadionu, a sad će se čuti samo sticajem okolnosti, jer neće biti nikoga da je izviždi, ili da se deru da se ne čuje, kao na Evroligi Edited August 21, 2018 by levi
MiddleClass Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Sreca nasa te nije bilo tehnologije za gol liniju u plej ofu protiv Krasnodara.
Milosh76 Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) Spisak kanala koji prenose utakmicu... kradeno sa drugog foruma 5 Sport HD (Israel) Arena Sport (Serbia) Arena Sport (Bosnia) BeIN Sports MENA 3 HD BT Sport ESPN HD Cosmote Esport 2 HD Futbol 2 HD (Ukraine) Kanal A (Slovenia) Look TV HD (Romania) MAX Sport 1 HD (Bulgaria) RMC Sport 3 HD (France) Sky Sport 252 HD (Italy) Sky Sport UNO HD (Italy) Viasat Football HD (Sweden) ViaSport 1 HD (Norway) C More Stream (Finland) Cytavision Sports 2 DAZN Deutch (Germany) O2TV Football (Czech Rep.) OLL TV Player TeleClub Sport Live HD TEleClub ZOOM TSN Malta 2 HD (Malta) ViaPlay HD (Denmark) ViaPlay HD (Norway) ViaPlay HD (Sweden) Ziggo Sports Extra 1 Edited August 21, 2018 by Milosh76
Goranz Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Teška vremena dolaze za forum, ne može ni da se uputi koja provokacija pred meč, čisto da se razbije tenzija.
legend Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 jel bese neki FB stream? neka pich*okla sto kaci?
Recommended Posts