Milosh76 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Iznervirao je sve one koji imaju IQ veci od sobne temperature.Bez obzira ko je ciji navijac, ovo tvit je u rangu mozga Vjerice Radete
samo_opusteno Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Mozemo li se vratiti fudbalu... Izgleda da smo zavrsili Kafua. Znamo ga svi, moze 1 na 1, 1 na 2 a bogami i 1 na ceo tim. Cudno je da u Bordou nije igrao, igrao je taj Bordo protiv nas relativno skoro i videli smo da nisu nikakvi vanzemaljci. Dolazi malo kasno ali dobro, i ako ispadnemo od Trnave imamo realnu sansu za evropu. Ovo verovatno znaci prodaju Radonje.
pbg12345 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 i ti ponavljas to za prodaju radonje, na prvu sam se upecao (kad je neko napisao), posle nesto razmisljam pa i sami smo ovde pisali da ce se verovatno dovoditi napadac na pozajmicu, plus je kafu kad je krilo najpre desno krilo, a mi tu vec imamo 4 igraca dok je radonja sam na levom i valjda ima onaj neki klinac u ekipi, al taj terena svakako nece videti hocu reci, mislim da nece kafu igrati umesto radonje, nego da nam je kafu taj dugo cekani napadac, a da radonja ostaje jos neko vreme u zvezdi (osim u onom najgorem scenariju gde ispadamo iz evrope, tad verovatno ide i radonja i jos nekoliko igraca)
levi Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) Cafu je dešnjak, a kod Miloa krila uglavnom igraju sa kontra strana, Radonja dešnjak igra levo, a Ben je levak igra desno Edited August 8, 2018 by levi
pbg12345 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) e jbg levi ti bas ne umes dozvoliti coveku da se nada jesi uopste siguran da je desnonog? odavno je trend da krila igraju kontra stranu, ako je tako zasto bi do sad onda uglavnom igrao desno? i sad mi pade na pamet jel to sve ujedno znaci da je nama od 5 krila 4ca levonogih? :O Edited August 8, 2018 by pbg12345
Milosh76 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Prodacemo Srnica, Milica i Pavkova verovatno, pa se broj krila i napadaca drasticno smanjuje.Inace postoji prica da jurimo i dalje onog Portugalca koji nema YT snimke Radonjica ce prodati, jer nam trebaju pare da pokrijemo plate i bonuse, a nadam se da nece prodati i Krsticica i dovesti, recimo, Causica kao zamenu...Bice svasta do kraja avgusta, a sledeci utorak nam bukvalno lomi sezonu.
Bright Billy Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 da li ce legenda milana moci da igra u slovackoj ukoliko stigne do vikenda?
harper lee Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 2 minutes ago, Bright Billy said: da li ce legenda milana moci da igra u slovackoj ukoliko stigne do vikenda? Ne, igraci za odgovarajuce kolo se registruju najkasnije 24 h pre pocetka prve utakmice.
Ratamahatta Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Je l' to onaj iz Ludogoreca sto je napravio majmune od Donalda, Le Taleka, Fibela i Ibanjeza onda po desnoj strani i prikucao ga pod precku? Taj je lud k'o konj i dobrodosao.
Bright Billy Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 22 minutes ago, Plajvi said: Je l' to onaj iz Ludogoreca sto je napravio majmune od Donalda, Le Taleka, Fibela i Ibanjeza onda po desnoj strani i prikucao ga pod precku? Taj je lud k'o konj i dobrodosao. [media] [/media]
Cane Vukic Prebranac Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Јел то све значи да и даље немамо шпица? Који мој ће нам још једно крило.
Nikodije Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Pa on je i špic, nije špic samo ako imaš 190. Jak igrač, očekujem da pokida u rangu leonarda u partizanu. Šteta samo što nije došao ranije.
Bright Billy Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 24 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Јел то све значи да и даље немамо шпица? Који мој ће нам још једно крило. po jednoj teoriji kod nas ce igrati spica a podrugoj stize ko zamena za radonju...
John Coltrane Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Jebes Kafua, daj spica. Dovoljan nam je 1 Radonja.
Recommended Posts