darkonet Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 6 minutes ago, levi said: protiv Laska na pripremama https://www.youtube.com/watch?v=2mfF5BJ4x8Y&t=12s pre toga Babić u Lučanima u Evropi ko zna, verovatno Vinko Marinović u Edinburghu protiv Heartsa Boaci protiv Florijane u gostima
levi Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Just now, darkonet said: Boaci protiv Florijane u gostima dobro tvoj odgovor je tačniji, ali moj je bolji
pbg12345 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 nakaemile mi se neke neodlozne obaveze sat pred utakmicu i nisam mogao gledati sad kad znam rezultat i odlgedao snimke mozda je i bolje tako iz onog sto sam video i ovog sto ste pisali nekako je sve bilo ocekivano, nazalost otislo na pogresnu stranu jeste nezgodno, zajeban rezultat, ali i dalje verujem da smo makar blagi favoriti. pre svega zbog miloja nego zasto je milic usao pa izasao posle 20 minuta? povreda neka?
Bright Billy Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 uso je jer je stiljkovic verovatno crko a izaso zbog povrede.
pbg12345 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 ma glupo sam postavio pitanje jasno sto je usao, nego sto izadje e jbg, valjda nije nesto ozbiljno, ipak nam je to trenutno najozbiljniji napadac hvala
Bright Billy Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Pitanje za Mitra Mrkelu je: da li je Kafu realna opcija? “Jeste”, decidiran je odgovor Zvezdinog sportskog direktora. A da li Mrkela očekuje nešto konkretno narednih dana? “Očekujem”, opet je kratak Mrkela
MiddleClass Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Sad ce i Kafu da digne cijenu. U utorak revans? Pih, nadao sam se srijedi.
Bright Billy Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 (edited) prvo protiv spartaka su, mi sa drugim timom a oni sa omladincima... Edited August 7, 2018 by Bright Billy
pbg12345 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 8 minutes ago, Bright Billy said: Pitanje za Mitra Mrkelu je: da li je Kafu realna opcija? “Jeste”, decidiran je odgovor Zvezdinog sportskog direktora. A da li Mrkela očekuje nešto konkretno narednih dana? “Očekujem”, opet je kratak Mrkela eto alternativa za stojkovica nadjena. sad ce i on dici formu. ne moze bez konkurencije jbg a jel roberto karlos slobodan? da i rodica lisimo muka ntom: 1 minute ago, Bright Billy said: prvo protiv spartaka su, mi sa drugim timom a oni sa omladincima... a eto nam i novog napadaca
darkonet Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 13 minutes ago, levi said: i naravno Lekic Tbilisiju za 5:2 ako mi je neki gol glavom drag onda je taj Lekicev, Zigarin protiv YB i Pantelin protiv PSV kazu da je Cafu blizu Dobro bi bilo da nasi pogledaju Spartakovu utakmicu sa Legijom kod kuce, mislim da ce slicno igrati protiv nas branice povoljan rezultat i pokusavace na kontru, iskreno se nadam da ce i rezultat biti isti
porucnik vasic Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 44 minutes ago, Real sa Nišave said: Levinkaaaaa Ubavo moje Хоће ли неко овог несрећника да уклони са топића. Овај Спартак је Јавор Ивањица доведен до савршенства. Добићемо их на гузове некако тамо.
pbg12345 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Хоће ли неко овог несрећника да уклони са топића. Овај Спартак је Јавор Ивањица доведен до савршенства. Добићемо их на гузове некако тамо. vidis da su se sklonili sami ignorisanje i odu oni sami takoto obicno ide a ovo drugo i vaznije, preterujete jbg videh jos slicnih komentara uz ogradu da nisam gledao celu utakmicu, ali ono sto sam video, jesu se oni branili, ali su i pokusavali dati gol, imali igrace preko pola itd daleko od klasicnog jls bunkera mnogo mi je bliza ona necija ocena da su nas takticki nadigrali, odnosno da su (u okviru svojih mogucnosti) veceras oni bili zvezda ali kao sto rekoh, verujem u miloja i da ce resiti to za 7 dana. vecu drugom smo izgedali bolje, delom zbog kako bili rece fizicke spreme, ali verujem i delom zbog milojevih saveta na poluvremenu
porucnik vasic Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 3 minutes ago, pbg12345 said: vidis da su se sklonili sami ignorisanje i odu oni sami takoto obicno ide a ovo drugo i vaznije, preterujete jbg videh jos slicnih komentara uz ogradu da nisam gledao celu utakmicu, ali ono sto sam video, jesu se oni branili, ali su i pokusavali dati gol, imali igrace preko pola itd daleko od klasicnog jls bunkera Ја кажем то је философија Јавора из Ивањице доведена до перфекције. Не кажем да је поставка идентична, напросто квалитетнији су и имају тренера који није Ђуре, али то је то. Они и не покушавају да имају лопту. Ваљају се солидно. Звезда под Милојем има потпуно другачији приступ. Ми јесмо организовани али нападамо. Ове то не занима уопште.
Recommended Posts