John Coltrane Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Jbt ponasaju se kao da su Real Madrid, mi ko picke!Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 (edited) 8 minutes ago, Babu Bhatt said: Prilicno drveno ovo djeluje, nimalo tecnosti u igricl. Čeka se Radonja zato što su taktički pismena ekipa i dobro su pročitali kako igramo, sve što probamo oni su već zatvorili tako uglavnom izgleda protivnicima kada igraju sa nama, to što im inače prolazi, protiv nas im ne uspeva. a sad smo i mi naišli na ekipu koja se podredila tome da nas taktički nadigra Edited August 7, 2018 by levi
triple_nippled Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 nije lose. na muci se poznaju junaci ben mnogo vuce u sredinu, a malo, tj uopste ne pomaze u odbrani rodic los, od pocetka nezainteresovan za igru. stojiljkovic je beskorisan. ne mogu da verujem da profi igrac dozvoli da bude ovoliko fizicki neupotrebljiv. slovaci opasni. ali lako pobedivi ako se malo trgnemo. i 5:1 je dobar rezultat
Bright Billy Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 2 minutes ago, levi said: zato što su taktički pismena ekipa i dobro su pročitali kako igramo, sve što probamo oni su već zatvorili tako uglavnom izgleda protivnicima kada igraju sa nama, to što im inače prolazi, protiv nas im ne uspeva. a sad smo i mi naišli na ekipu koja se podredila tome da nas taktički nadigra ja sam lepo napisao da su nam jako slicni...
Miljenko Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Oni ocekivano dobri, za nase prilike. I minimalna pobeda bi bila dobra stvar.
Bright Billy Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 ocekujem da slovaci fizicki padnu u drugom...
John Coltrane Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 A u skoku nista, a non stop durisemo.Sent from my iPhone using Tapatalk
harper lee Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Losi smo. Slovaci su nas totalno procitali a mi imamo previse igraca koji ne umeju da igraju kad su van svoje komforne zone. Bekovi su nam uzasno losi, vecina problema koje imamo dolazi iz lose igre Stojkovica i Rodica.
renne Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Moramo nekako pobediti ovde da bi se oni iole otvorili u revanšu
April Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Miloe mislio da igrate sa Salcburgom večeras #kosuoviistaoce
McNulty Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Malo smo precijenili sopstvene mogućnosti. Ovi biju i dobro stoje na terenu, i to je bilo dovoljno da nam zagorčaju život. Veliki ispit za Milojevića.... Potpisao bih minimalnu pobjedu i plasman u LE. Sent from my 5080X using Tapatalk
McNulty Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Kanga ušao u Radonju, ccc. Sent from my 5080X using Tapatalk
Recommended Posts