Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 dakle njega su postavili za trenera umesto da ga hospitalizuju?!
Bright Billy Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 retardi, al ocigledno nisu loci treneri cim su uspeli da uzmu titulu u slovackoj...
Bright Billy Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 43 minutes ago, James Marshall said: Pa mogli su u nešto manje pretenciozno, tipa Miler, Jeftinjo, Gustafson ali u El Maestro, pa bem ti, ako ovo nije najjači primjer džiberizma bilo je i toga Objasnio je da prvo uzeo "klasično britansko ime" poput Džon Smit, ali kada je napunio 18 godina osetio se "kao lažnjak". "Roditelji su mi bili stranci i govorili smo s akcentom. Zato sam se vratio na ime Nestor, a kako sam bio tinejdžer, odlučio sam se za El Maestro jer je bilo kul. Sada sam duže El Maestro nego što sam Jevtić, deo je mene i naučio sam da živim sa tim", kazao je Nestor. http://mondo.rs/a1100458/Sport/Fudbal/Nestor-el-Maestro-trener-Spartak-Trnava-obrisao-Ic-postao-Britanac-i-bice-sampion-Slovacke.html
porucnik vasic Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 1 hour ago, darkonet said: u nekom intervjuu su izjavili kako se stide Srbije pa su zato promenili prezime, tako nesto Mislim da smo ovom pobedom nad Suduvom usli u TOP 100 gde smo poslednji put bili pitaj boba otkad par proslogodisnjih sezona bi definitivno stabilizovalo klub pa sve i da se krade i prosipa kako se vec dokazano ume Од 1996-те. Што рече Харпер, минимална победа у Београду води нас даље.
levi Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 (edited) On 27.7.2018. at 15:39, samo_opusteno said: Kazu da su Milojevic i Kosanovic gledali sinoc Spartak u NS i da se raspitujemo za Savkovica. jedna briga manje Vezista Spartaka pronašao novi aganžman Posle dve sezone u Spartaku, Mile Savković će u četvrtak zadužiti dres poljskog premijerligaša Jagielonije da vidimo koga će večeras da gledaju vezni Nemanja Glavičić, dete Teleoptika i Ognjen Đuričin levi bek Andrija Vukčević, najtalentovaniji mladi igrač Crne Gore štoperi Kerkez i Ćalasan napadač Čečarić to je otrpilike to, nekog od ovih će morati da odaberu Edited August 2, 2018 by levi
Nikodije Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 onda calasan, ako vec mora. i ranije su ga povezivali sa zvezdom, a i odigrao je odlicno protiv sparte, istini za volju
Apollo Creed Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 1 hour ago, levi said: levi bek Andrija Vukčević, najtalentovaniji mladi igrač Crne Gore Nema razmišljanja.
Ratamahatta Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 5 hours ago, Apollo Creed said: Nema razmišljanja. Sad sam ga prvi put gledao - pa taj je vec procelav.
levi Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 (edited) ne želimo konfuziju u avionu. gleda se Voždovac i golman Trnave, čak se i Radonja zainteresovao, kad je video koliko mu je to od koristi Edited August 3, 2018 by levi
Cash Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 On 2.8.2018. at 0:43, MiddleClass said: 1.46 kec na Zvezdu protiv Trnave. Po njima smo veliki favoriti. Zvezda 1.31 na oddsportal
Zico Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Bice brankostankovicevski rezultat, 1-0 pobeda kuci i na strani 0-0 ili 1-1. Moguci rivali u plejof rundi su Seltik, Dinamo, PSV i Red Bull? Bilo bi lepo da se opet udje u grupnu fazu Lige Evrope ako nista drugo,
Bright Billy Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 (edited) edit. greska Edited August 3, 2018 by Bright Billy
Recommended Posts