Jump to content

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

dakle njega su postavili za trenera umesto da ga hospitalizuju?!

retardi, al ocigledno nisu loci treneri cim su uspeli da uzmu titulu u slovackoj... 

43 minutes ago, James Marshall said:

Pa mogli su u nešto manje pretenciozno, tipa Miler, Jeftinjo, Gustafson ali u El Maestro, pa bem ti, ako ovo nije najjači primjer džiberizma :D

bilo je i toga :laugh:

Objasnio je da prvo uzeo "klasično britansko ime" poput Džon Smit, ali kada je napunio 18 godina osetio se "kao lažnjak". 

"Roditelji su mi bili stranci i govorili smo s akcentom. Zato sam se vratio na ime Nestor, a kako sam bio tinejdžer, odlučio sam se za El Maestro jer je bilo kul. Sada sam duže El Maestro nego što sam Jevtić, deo je mene i naučio sam da živim sa tim", kazao je Nestor.

http://mondo.rs/a1100458/Sport/Fudbal/Nestor-el-Maestro-trener-Spartak-Trnava-obrisao-Ic-postao-Britanac-i-bice-sampion-Slovacke.html

1 hour ago, darkonet said:

u nekom intervjuu su izjavili kako se stide Srbije pa su zato promenili prezime, tako nesto

Mislim da smo ovom pobedom nad Suduvom usli u TOP 100 gde smo poslednji put bili pitaj boba otkad

par proslogodisnjih sezona bi definitivno stabilizovalo klub pa sve i da se krade i prosipa kako se vec dokazano ume

Од 1996-те.

Што рече Харпер, минимална победа у Београду води нас даље.

On 27.7.2018. at 15:39, samo_opusteno said:

Kazu da su Milojevic i Kosanovic gledali sinoc Spartak u NS i da se raspitujemo za Savkovica. 

jedna briga manje

Vezista Spartaka pronašao novi aganžman

Posle dve  sezone u Spartaku, Mile Savković će u četvrtak zadužiti dres poljskog premijerligaša Jagielonije

da vidimo koga će večeras da gledaju 

vezni Nemanja Glavičić, dete Teleoptika i Ognjen Đuričin

levi bek Andrija Vukčević, najtalentovaniji mladi igrač Crne Gore

štoperi Kerkez i Ćalasan

napadač Čečarić

to je otrpilike to, nekog od ovih će morati da odaberu

Edited by levi

onda calasan, ako vec mora. i ranije su ga povezivali sa zvezdom, a i odigrao je odlicno protiv sparte, istini za volju

1 hour ago, levi said:

levi bek Andrija Vukčević, najtalentovaniji mladi igrač Crne Gore

Nema razmišljanja.

Zoltan Kujundzic umesto Supica. 

5 hours ago, Apollo Creed said:

Nema razmišljanja.

Sad sam ga prvi put gledao - pa taj je vec procelav. :D

ne želimo konfuziju u avionu. gleda se Voždovac i golman Trnave, čak se i Radonja zainteresovao, kad je video koliko mu je to od koristi 

Edited by levi

On 2.8.2018. at 0:43, MiddleClass said:

1.46 kec na Zvezdu protiv Trnave. Po njima smo veliki favoriti.

Zvezda 1.31 na oddsportal

Totalno podcjenjivacka kvota.

Bice brankostankovicevski rezultat, 1-0 pobeda kuci i na strani 0-0 ili 1-1. Moguci rivali u plejof rundi su Seltik, Dinamo, PSV i Red Bull? Bilo bi lepo da se opet udje u grupnu fazu Lige Evrope ako nista drugo,  

edit. greska

Edited by Bright Billy

Guest
This topic is now closed to further replies.