samo_opusteno Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ne mozemo biti nosioci, zreba se pre odigranog treceg kola a tu moze samo doci do pomeranja par nosilaca, npr, ako Ludogorec ispadne upada par Astana-Dinamo ZG.
Apollo Creed Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 To pomeranje "par nosilaca" me i interesuje- Astana i Dinamo možda i ne stignu do 4.kola, onda preuzima Mitjiland pretpostavljam? Ko j euopte "siguran" nosilac-PSV?Još neko?
levi Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) dovoljno je da ispadne 1 nosilac, iz para koji se ukršta sa nama, kao do sada osim ako bi išli na par Salzburg-Shkendija, onda bolje i Salzburg, nego višegodišnja suspenzija posle dvomeča sa ovaj aa Severnim Makedoncima Edited August 1, 2018 by levi
Apollo Creed Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ok, posle surovih matematičkih proračuna zaključak je sledeći: Sigurni nosioci za 4.kolo su: Salcburg/Škendija PSV Nesigurni: Ludogorec Celtic Sve ostalo zavisi od toga dal ce včrs ispasti Ludogorec i/ili Celtic Ukoliko ispadnu oba nosioci će biti: Astana i Young boys. Ako ispadne i Astana nosioci će biti: Young boys i Bate valjda ( ili Dinamo Zg)? Ne morate da mi zahvaljujete...
samo_opusteno Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 6 minutes ago, Apollo Creed said: To pomeranje "par nosilaca" me i interesuje- Astana i Dinamo možda i ne stignu do 4.kola, onda preuzima Mitjiland pretpostavljam? Ko j euopte "siguran" nosilac-PSV?Još neko? Samo PSV je siguran jer ne igra do tada, ostali svi mogu ispasti. Sto se tice pomeranja zavisi i ko kad ispadne, npr. ako Ludogorec veceras prodje sve ostaje isto. Ako Lugorec ispadne a Astana prodje onda par Astana - Dinamo preuzima. Ako ispadnu i Ludogorec i Astana onda cini mi se upada YB.
Apollo Creed Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Jbg, mi bi bili nosioci da je Legija prošla sinoć ( uz eventualno ispadanje včrs Ludogoreca ili Seltika)
samo_opusteno Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 6 minutes ago, Apollo Creed said: Jbg, mi bi bili nosioci da je Legija prošla sinoć ( uz eventualno ispadanje včrs Ludogoreca ili Seltika) Ma nece ispasti ni Ludogorec ni Seltik tako da je ovako najbolje. Proci Trnavu i uci u LE bi bio veliki uspeh.
Nikodije Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 48 minutes ago, samo_opusteno said: Samo PSV je siguran jer ne igra do tada, ostali svi mogu ispasti. Sto se tice pomeranja zavisi i ko kad ispadne, npr. ako Ludogorec veceras prodje sve ostaje isto. Ako Lugorec ispadne a Astana prodje onda par Astana - Dinamo preuzima. Ako ispadnu i Ludogorec i Astana onda cini mi se upada YB. mozda psv zapravo i nije tako los protivnik, njima ce to biti prve takmicarske utakmice u sezoni, a mi cemo ih imati vec 11-12
samo_opusteno Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ja bi ih izbegao, na pripremama su omlatili Olimpijakos, Galatasaraj i Valensiju.
harper lee Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 6 minutes ago, Nikodije said: mozda psv zapravo i nije tako los protivnik, njima ce to biti prve takmicarske utakmice u sezoni, a mi cemo ih imati vec 11-12 PSV je bio u govnima par godina ali proslu sezonu su odigrali fenomenalno i imaju veoma jak tim. Neka mi prodjemo Spartak iz Trnave pa ko dosao, dobro dosao, tu vise nema slabih ekipa. Medjutim, ako prodjemo Spartak mi i s porazom u cetvrtom kolu imamo obezbedjene grupe u Ligi Evrope tako da nije prevelika steta ni ako ne prodjemo cetvrto kolo.
Apollo Creed Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ako nam se otvara-nek nam se otvori do kraja. Znači, Škendija.
Nikodije Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 3 minutes ago, harper said: PSV je bio u govnima par godina ali proslu sezonu su odigrali fenomenalno i imaju veoma jak tim. Neka mi prodjemo Spartak iz Trnave pa ko dosao, dobro dosao, tu vise nema slabih ekipa. Medjutim, ako prodjemo Spartak mi i s porazom u cetvrtom kolu imamo obezbedjene grupe u Ligi Evrope tako da nije prevelika steta ni ako ne prodjemo cetvrto kolo. pa ja mislim da bi bila steta, ovo je definitivno najbolja sansa za plasman u ls koju smo imali dosad, a verujem da bolju necemo tako lako imati. sklopio se odlican tim koji moze da igra egal sa svima u 4.kolu, pa treba iskoristiti priliku.
James Marshall Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Nije loša ova staza šampiona, prilično im se titraju jajca po ovom novom sistemu, realno imaš tri kola do grupa, a i ako izduvaš imaš popravni i to protiv gubitnika iz tvoje iste staze, a ne kao prije toga da natrčiš na neki Viljareal koji će da te otrese kao slinu. Ove godine ni LE nije tragedija, već smo u plusu sa koeficijentom u odnosu na godinu koja se briše naredne sezone, tako da mic po mic, možemo očekivati sve bolju startnu poziciju u narednim kvalifikacijama, samo je bitno da budemo u ovoj stazi šampiona, to je must, pa polako graditi reputaciju, stizati i preskakati ekipe kao što su recimo za početak ovi Karabazi i Astane i Dinama, pa onda sledeći korak BATE, Ludogorec, Plzenj i slični. Za to treba nekoliko stabilnih sezona.
dragance Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) Šteta će biti ako tu budemo statisti i da nas svaka šuša nakanta. Bolje je graditi postepeno budžet i tim, otići korak dalje u LE, pa tek onda. Nadograditi sistem i klub. edit: James uleteo sa sličnom porukom dok dam ja prstenjao mobilni. Edited August 1, 2018 by dragance
Recommended Posts