Miljenko Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Ali stvarno. Imas dva igraca vise i ne umes kontru da napravis. Na kraju su mogli i drugi da prime. Sta znam, nisu mi bas neko cudo od ekipe.
levi Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) što su svima zelene ruke, jel veštačka trava? nisu valjda farbali travu i belima dresovi zeleni po leđima od valjanja Edited July 31, 2018 by levi
Apollo Creed Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Nek nam odvoje jedno pola stadiona za revanš...
darkonet Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 ako Miloje samo malo vise utegne ekipu do meca sa Trnavom prolazimo ih bez razmisljanja, za vikend su jedva iz penala dobili Moravice, sad su jajarili sa Legijom, mozda su mogli i da ispadnu, dva igraca vise a ne umeju kontru da izvedu 3 na 0 ko Radmanovic u Atini Definitivno da zahvale sto su ovi Legijini igraci imali u prvom mecu dijareju, mada ih jesu razbili
Apollo Creed Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Stekli su se svi uslovi da nam ne treba napadač ni za ovo kolo.
porucnik vasic Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 7 hours ago, MiddleClass said: Neozbiljno je uci u trece kolo bez spica pogotovo sto se zrijeb otvorio. Mrkelina prica da imamo spremne zamjene se pokazalo kao netacna. Terzina prica o 29 miliona duga svako ljeto se pokazala kao netacna. Ali dobro... cekamo da vidimo sta ce se roditi. За паре који ми можемо да инвестирамо добар нападач се не налази једноставно. Шпанац ми је интересантан, играш трећу лигу, онда мрсиш нешто у Грчкој и онда ти је 400 000 јеврића по сезони мало.
dragance Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Veoma tacno. I dobro je sto smo to sada saznali, pre nego sto je potpisan, jer bi takav unistio atmosferu u svlacionici i glumio primadonu. We dodged the bullet, sto no kazu u Ajowi!
MangupIzCivilstva Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) Dajte ljudi, covjek ima 30 godina, sa ambicijama je zavrsio i vjerovatno mu se neda cimati sa Grcke, sunca, mora i ladovina lige tamo u neku Srbiju, kauboj ligu i hladnocu a za iste pare. Edited August 1, 2018 by MangupIzCivilstva
levi Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 evo rekao Vučić ima para, nema projekata Quote Pozivamo projektantske firme zainteresovane za učešće na pozivnom konkursu za idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje rekonstrukcije stadiona „ Rajko Mitić“ i sportskog kompleksa, a koji će biti održan u periodu avgust-septembar 2018. godine, da svoju prijavu za konkurs u slobodnoj formi podnesu na adresu office@crvenazvezdafk.com.
Apollo Creed Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) Pa to već imamo spremno... ... Edited August 1, 2018 by Apollo Creed
samo_opusteno Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) 35 minutes ago, Apollo Creed said: Pa to već imamo spremno... ... Nerealni su ovo projekti, treba nam nesto realnije... Edited August 1, 2018 by samo_opusteno
Apollo Creed Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Skroz sam se pogubio za ovo 4.kolo Jel možemo mi da budemo nosioci u nekoj varijanti? Šta ako prođu svi lošije plasirani timovi-ko je onda sve nosilac u 4.kolu? Celtic (SCO)/Rosenborg (NOR) v AEK Athens (GRE)- ovde npr.prođe Rozenborg Salzburg (AUT) v Shkëndija (MKD)- Škendija Crvena zvezda (SRB)/Sūduva (LTU) v Spartak Trnava (SVK) mi Kukës (ALB)/Qarabağ (AZE) v BATE Borisov (BLR)/HJK Helsinki (FIN) Kukeši/HJK svejedno Astana (KAZ)/Midtjylland (DEN) v Dinamo Zagreb (CRO) Mitjiland CFR Cluj (ROU)/Malmö (SWE) v Ludogorets Razgrad (BUL)/Vidi (HUN) Malme/Videoton ?
Recommended Posts