harper lee Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Pankov je Ibrahimovic licno za ovog Stojiljkovica, bar sudeci po ovom izdanju. Krsticic nikad gori. Meleg i Gobeljic katastrofa. Milojevic je preterao sa izmenama, Radnicki je isuvise dobra ekipa da bismo se ovako zajebavali. Ne znam sta kazu pravila ali za mene je ovo sto je dao Rodic ofsajd kao vrata, lopta jeste kacila Bondarenka ali nije bas da je imao cist posed. Radnicki takodje zakinut za korner kod one sanse Mrkica.
Bright Billy Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 stojiljkovic, meleg i bakulin kum ne znaju gde udaraju, ajaksovac bukvalno sam igra u napadu. sto se defanzive tice, ubise nas kroz sredinu...
levi Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 bez potrebe nesebičan Ebecilio, mogao je sam da završi
Aleksandar88 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Bas je dobar Ebisilio, kad se utegne fizicki bice brutalan.
porucnik vasic Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 27 minutes ago, harper said: Pankov je Ibrahimovic licno za ovog Stojiljkovica, bar sudeci po ovom izdanju. Krsticic nikad gori. Meleg i Gobeljic katastrofa. Milojevic je preterao sa izmenama, Radnicki je isuvise dobra ekipa da bismo se ovako zajebavali. Ne znam sta kazu pravila ali za mene je ovo sto je dao Rodic ofsajd kao vrata, lopta jeste kacila Bondarenka ali nije bas da je imao cist posed. Radnicki takodje zakinut za korner kod one sanse Mrkica. Овако је Кејну исто толерисано против Ливерпула.
samo_opusteno Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Jovelja je za Stojiljkovica majstor fudbala. Nestvarno losa utakmica da se spuste svi koji ocekuju setnju do LS. Proci Trnavu i u dupe da se udaramo zbog zreba.
Bright Billy Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 (edited) izmene su stabilizovale situaciju, al pre toga je bas tesko islo. od startera samo borjan, rodic i ebasilio odigradli na ozbiljnom nivou. joveljic mi se danas svideo, fali mu malo misica al bice odlican... edit. miloe se smorio zesce Edited July 29, 2018 by Bright Billy
triple_nippled Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 sad se videlo koliko smo nestabilna ekipa. ebesilio, krsticic, ben nosioci igre i to se bas vidi. nadam se da ce vec sutra doci konde, jer spica nemamo. jos je joveljic najbolja varijanta. pojacanja kako stvari stoje osim ebesilia nema. ispada da ovi ostali samo popunjavaju broj. jovancic je nesto pokazao, degenek isto. meleg, jevtovic, stojiljkovic, bas nista.
Captain_Darling Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Ето, дочекасмо и да 1 Звезда добије жути картон јер на свом терену чува 1:0 одуговлачењем против Радничког. У сваком случају честитке, били сте бољи за тај офсајд
harper lee Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 16 minutes ago, Bright Billy said: izmene su stabilizovale situaciju, al pre toga je bas tesko islo. od startera samo borjan, rodic i ebasilio odigradli na ozbiljnom nivou. joveljic mi se danas svideo, fali mu malo misica al bice odlican... edit. miloe se smorio zesce Naravno da se smorio. Ebisilio mu je igrao 90 minuta jer je morao da menja oba krila i spica, Krsticic takodje. Bilo je jasno koliko je ispizdeo jos na pocetku drugog poluvremena, dao je Melegu i Jevtovicu sansu da pocnu drugo poluvreme i zamenio ih je posle jedva nekih 7-8 minuta kad je video da se nista u njihovoj igri nije promenilo. Na kraju smo mogli da udjemo u problem ali Radnicki je pao sa snagom u poslednjih 15 minuta pa realno nije predstavljao nikakvu opasnost. Ali, koliko su Meleg i Stojiljkovic bili losi to je za anale. Bukvalno nista korisno nisu uradili.
Bright Billy Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 meleg ocigledno nije krilo. a za stojiljkovica stvarno ne znam sta da kazem, sve sto je mogao da uradi pogresno on je uradio...
Recommended Posts