Pokojni Ruxin Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Just now, nautilus said: :O rodic je bio u ofsajdu u trenutku kad je nas igrac uputio loptu. jedino sto mi pada na pamet jeste da nas igrac nije loptu uputio ka rodicu vec ju je odbrambeni skrenuo pa zato nije ofsajd. ali ovo je bas bas nategnuto. u svim ostalim situacijama ofsajd ko vrata. bice interesantan odgovor. Pasivan ofsajd u suštini više ne postoji. Ovo se tretira bukvalno kao da mu je igrač radničkog dodao loptu. Pošto je intervenisao očigledno sa namerom, a imao je i vazda vremena da se namesti, tako da ne može bude odbica.
MiddleClass Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Au Gobeljicu. Iz ove blizine lijevom ovako neprecizno...
harper lee Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Osim Ebisilija niko ne igra nista. Ne sto nece nego sto ne znaju.
samo_opusteno Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Kakav seljacki igrac jebem ti fudbal, umesto da preskoci coveka on uklizava u meso.
Moća Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Dal moguce ea ovaj mamlaz ovako uleteo u Borjana? Sta je mislio da ce da protera loptu kroz njega?Sent from my Le X620 using Tapatalk
harper lee Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Treba da damo jos jedan pa da izadje Ebisilio, ovi mesari ce nam polomiti nekog.
Milosh76 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Cist crveni karton...sa dve noge u golmana, a mogao je da preskoci Borjana. Neopevana seljacina
Aleksandar88 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Do kada cete da se iznenadjujete sto gnjide zadojene mrznjom pokusavaju da nam polome igraca. Samo pogledajte frustraciju Grbica od pocetka meca. Prvo se najglasnije i najduze buni oko gola/ofsajda, posle ocigledno sutira namerno posle sudijskog zvizduka (kada je i sam bio u ofsajdu, za takvu stvar je Van Persi dobio drugi zuti). A sad umesto da popije drugi zuti i napolje imace jos koju sansu da obogalji nekog.
Bright Billy Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 bas lose poluvreme, morace miloe malo da utegne ove rezerviste...
triple_nippled Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 jeste lose. opet mi se cini da fali motivacije kod igraca. ne iskljucujem da tesko vreme ima uticaja, ali bas tanko. jevtovic bas nista nije pokazao u nekoliko utakmica koje sam gledao. sudija realno bas los. nekoliko ocajnih odluka, pre svega kod gola. ono je cist ofsajd!
Recommended Posts