jms_uk Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 Prenos vencanja rasprodat za jedan dan. Cena samo $10.000 za dvoje. I dva nocenja, klopa, sampanj, heli voznja i dr. Ali opet mnogo - milionce. Sent from my iTelephone using Tapatalk
vladavsnarod Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 4 minutes ago, jms_uk said: I dva nocenja, klopa, sampanj, heli voznja i dr. Ali opet mnogo - milionce. Sent from my iTelephone using Tapatalk Fair enough, ali kad se ne vencavaju kraljevske porodice, nocenje nije vise od $400. Verovatno chopper trosi mnogo
gospa buba Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 danas slusham izvesnu zachudjenost neke ekspertkinje shto gica i gicinica nisu zvani sent from bubamoto
radisa Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Stvarno nisu? Hm, oni su neki deo familije, čudno da nisu...
gospa buba Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 izgleda da nisu. mislim, da jesu ne bismo mogli da zivimo od noblesa pre i posle po 7 dana. ovako nishta. sent from bubamoto
Đipalo Junuz Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Da li je Aca zvao Vindzore letos kad mu se ženio sin? Možda su se naljutili pa vraćaju istom merom...
jms_uk Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 izgleda da nije bio standardni protocol - nije bilo politicara, nije bilo rodjaka I prijatelja sa drugih dvorova, te zato verovatno ni Karadjordjevica. Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk
radisa Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 1 hour ago, jms_uk said: izgleda da nije bio standardni protocol - nije bilo politicara, nije bilo rodjaka I prijatelja sa drugih dvorova, te zato verovatno ni Karadjordjevica. Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk Ja bih se uvredio, da sam Aca... Nije Aca bilo ko, on je kumče kraljice...
Đipalo Junuz Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 14 minutes ago, radisa said: Ja bih se uvredio, da sam Aca... Nije Aca bilo ko, on je kumče kraljice... Možda je Aca bio sa ovim ljudima u kući kralja Petra:
Pontijak Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 17 hours ago, radisa said: Stvarno nisu? Hm, oni su neki deo familije, čudno da nisu... pa nije cudno. priznajte ljudi da ni vi na svoje svadbe niste zvali one najgore baksuze i krlje od svoje daleke rodbine
Recommended Posts