May 19, 20186 yr 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Meni ovo nekako bolje od Will & Kate, a nemam pojma po kojim parametrima. Valjda su mi ovo oboje mnogo simpatičniji od onih dosadnjakovića. nije teško biti simpatičniji od Kejt, teška zvečarka Edited May 19, 20186 yr by copkillah
May 19, 20186 yr Blackadder [emoji38] lepo ja kazem da je tvoje ucheshce skroz dragoceno sent from bubamoto
May 19, 20186 yr Ja baš slabo pratim to, i generalno su mi svi antipatični jako, ali mi Vilijam i Kejt deluju kao bolji par, ovima baš ne prognoziram dug i skladan brak.
May 19, 20186 yr Brate ala ovaj Amer smara, love love loooooove, lovelovelove LOVELOVELOVE, loveeeee, love Ovo nije ni vreme ni mesto da se priča o ljubavi, pobogu.
May 19, 20186 yr Author Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Brate ala ovaj Amer smara, love love loooooove, lovelovelove LOVELOVELOVE, loveeeee, love Ovo nije ni vreme ni mesto da se priča o ljubavi, pobogu. Zvuci malo kao Will Smith
May 19, 20186 yr 17 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Za sada momenat venčanja je mali kreza koji je hodau iza Megan. Malo drugačija kategorija od dupeta Pipe, ali postaće car miimova.