copkillah Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 (edited) 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Meni ovo nekako bolje od Will & Kate, a nemam pojma po kojim parametrima. Valjda su mi ovo oboje mnogo simpatičniji od onih dosadnjakovića. nije teško biti simpatičniji od Kejt, teška zvečarka Edited May 19, 2018 by copkillah
gospa buba Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Blackadder [emoji38] lepo ja kazem da je tvoje ucheshce skroz dragoceno sent from bubamoto
mraki Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Ja baš slabo pratim to, i generalno su mi svi antipatični jako, ali mi Vilijam i Kejt deluju kao bolji par, ovima baš ne prognoziram dug i skladan brak.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Brate ala ovaj Amer smara, love love loooooove, lovelovelove LOVELOVELOVE, loveeeee, love Ovo nije ni vreme ni mesto da se priča o ljubavi, pobogu.
jms_uk Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Brate ala ovaj Amer smara, love love loooooove, lovelovelove LOVELOVELOVE, loveeeee, love Ovo nije ni vreme ni mesto da se priča o ljubavi, pobogu. Zvuci malo kao Will Smith
mraki Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 17 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Za sada momenat venčanja je mali kreza koji je hodau iza Megan. Malo drugačija kategorija od dupeta Pipe, ali postaće car miimova.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Dobro je brate, aj polako, treba Đoković uskoro.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Will no-one rid me of this tiresome priest?
Recommended Posts