malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 14 minutes ago, malkin said: PPP Brod: 366832-83436 ajde da vidimo da li možemo da doguramo do 6 igrača. draft u 22. mogu da pomerim na 23 ako baš bude trebalo. furunaši, ako ima zainteresovanih upadajte u draft ligu pomoću gore navedenog koda. to je zvanična druga ppp draft liga, takoreći draft beton. fali nam ljudi, pokušavamo da namaknemo do 8 ljudi. priključite se!
nusknvp Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ej cao, izvini ipak ne mogu veceras, ako vidis pre pocetka molim te izbaci me iz fantasy draft lige da bi neko drugi upao. Izvinite jos jednom.....
malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 ok, izbacujem te. mislim, nije neophodno jer može automatski da se odradi draft na osnovu tvoje vočliste, ali ako hoćeš da prisustvuješ draftu onda jbg.
nusknvp Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Znam, nemoj da se ljutis, ali bolje da neko upadne koji ce da se posveti i veceras i celoj sezoni, i tom fantasy-ju...
Baba Ji Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 pozdrav ljudi, nisam bio na forumu 100 godina ali igram fantasy redovno, jel može u taj beton (običan, ne draft) da se upadne?
Redoran Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Prsline, ima li još neka zanimljiva Public liga poput ove koju je napravio PVA?
Tolaa Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Pppogadjalica na https://predictor.talksport.com kod: c1g4s
Прслин Posted August 10, 2018 Author Posted August 10, 2018 (edited) 5 hours ago, Redoran said: Prsline, ima li još neka zanimljiva Public liga poput ove koju je napravio PVA? Ово је једин занимљива на коју сам налетео. Има боље награде од званичне Мислим да ће и други играчи да схвате пи-ар потенцијал оваквих фора и да ће и они да праве сличне потезе. Ако налетим на нешто такво, поделићу овде као што сам и ово поделио. Још пар сати. Edited August 10, 2018 by Прслин
Recommended Posts