August 2, 20186 yr ok, ajd nek mi neko napiše Joining a private league for dummies .Sve sam zaboravio kako izgleda...
August 6, 20186 yr Author Послао сам му ПМ чуку пре твог поста. Сервери све више зајебавају, последњих неколико (у овој и у другим лигама које сам стартовао) такође не могу да се улогују ни након више покушаја. Могу мислити како ће бити у четвртак или петак.
August 7, 20186 yr 16 hours ago, Giggsy said: Ima li mesta u betonu? Кажеш бетон, ту, и добијеш шифру.
August 8, 20186 yr Sterling 11m. Ni Ruxin ga nece uzeti za te pare. Nakon ovog nenamernog jinxa mozemo ocekivati po 20+ golova i asistencija mladog Rahima. Ipak sam u 10-oj verziji tima ubacio i Salaha. Sad slobodno mogu tim da nazovem Salah i sirotinja. Edited August 8, 20186 yr by San Epifanio
August 8, 20186 yr Napravio sam radnu verziju i vec imam 3 izmene u glavi. I gde je sad @nbg4ever da mi da pass za skauta?!
August 9, 20186 yr Dobar add on za chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/better-fpl/oimpiccgpkkjbdligdbcipdcjcklcglm
August 9, 20186 yr Skrpih tim..imam sve igrace..ako vam fali neko u betonu, tu sam. Ako ne, jeb...ovaj, puno srece svima