Прслин Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 (edited) БРОД ДАНАС 1. Beatles spelinea 2. Sokolovici UTD 3. Lezilebovic Utd Lezileb 4. Buljarica Brothers Mercuzzio 5. Free for Andjus Dziber Roos 6. FC Utd of MADCHESTER Manc Mellow 7. Terrible Muriel Muriel Heslop 8. No Totti no party Crtam Orasi 5 9. Ultimo Beer Centre Hobbit Slayer 10. pubic hair cvrlle 11. neugodan rival Clever Bastard 12. Meraklije UCFC 7 cartman 13. Lic Gar Nirung 14. Mean Machine Remi 15. 25. maj Daddy Cool 16. Midsomer United San Epifanio 17. ФК West Ham Прслин 18. Ejderhalar Redoran 19. Flautaši Djipalo Junuz 5 20. OFK Poljanche Dejan Svarog Прецртани су сви који су до сада добили код. Манк је добио код, али се није још пријавио у лигу. На ПМ сам послао код следећим играчима: spelinea, Dziber, crtamOrasi, clever bastard, Redoran Нисам успео да пошаљем поруке следећим тимовима: Соколовићи, Terrible Muriel, Ђипало Јунуз. Време цури, последњих дана пред почетак је умело да буде пуцања сервера. Било би глупо да нас не буде свих 20 јер је неко планирао да се пријави у последњем тренутку. Ако неко неће да игра, нека јави па да попуњавамо лигу. Edited July 29, 2018 by Прслин
Lezilebovich Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Dajte neki rok od recimo 05.08 i da se eventualno merdzuju brod i beton ako nas ne bude dovoljno
crtamOrasi Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Aman, ima još dve nedelje, što paničite? Ja ne znam za fantasy da nisam skarabudžio nešto bukvalno u poslednji sat.
Azdaja Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Tu sam, beton. Teške muke sa broda koji je potonuo nazad na mešanje betona. Fml Daj kod Pukovnice
nusknvp Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Cao, igrao prosle godine beton, nisam se proslavio, ali ako ima mesta idalje popravio bih to ove godine. poz
Tolaa Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ciji tim su djubretari? Neka se javi, ima priliku da zaigra u Shipu, iako je izgubio u barazu. Djipalo Junuz je ostavio post da napusta forum na neodredjeno vreme. Sudeci po postu, u pitanju su ozbiljni razlozi koji nemaju veze sa forumom, te Prslin nije mogao da mu posalje kod za ligu. Od dvojice porazenih u barazu za Brod, Djubretari imaju vise poena, pa imaju i prednost.
Прслин Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Митровић 6.5 Брод 15/20 и даље. Ђубретари, где сте?
Calavera Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 djubretari su sabahudinov tim, ima ta informacija na prvoj strani 1 od prethodnih fantazi topica
Redoran Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Selam braćo i sestre, gde je taj Brod da mu slomim nogu?
Dziber Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Invalid code entered. Please check the code and confirm with the league administrator if you are still having problems.
Прслин Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 Mercuzzio и Сабахудин су ми исто пријавили да су имали проблеме са уласком у лигу. Решили су то новим пријављивањем после пар сати или следећег дана, што и теби саветујем. Код је сигурно добар јер си га добио циркуларном поруком коју су примили и Ораси, Клевер Бастард и Редоран, а сви они су успели да се улогују. Како се ближимо почетку, све ће више људи да се пријављује на званични сајт и сервери ће бити оптерећенији. Зато сам и дигао фрку пре пар дана и слао оне мејлове, да ми лепо попунимо лигу па нека други лупају главу ако падну сервери последњег дана. Ко мало дуже игра сигурно ће да се сети године када је рачунање кренуло од другог кола јер је навала неколико стотина хиљада играча у последњем тренутку срушила сервере. Ове године ће очигледно бити навала од два милиона играча, па ви видите. У Броду нам је највећи проблем са Манком, који не само да не може да се пријави, већ други пут ни не проваљује да се није пријавио. Сада ћу опет да му шаљем мејл да му скренем пажњу на то. Добра вест је да сте само вас двојица још непријављени. Значи, данашње стање у Броду је 18/20.
Recommended Posts