John Coltrane Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 23 hours ago, John Coltrane said: Prodam Azara on odvali, plus ga protivnik ima za (C) i sva 3 sc u odbrani. Triplovanje Kuna kapitena me jedino moze spasiti.
ducca Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 O vidi ducca jinxuje malo ali efikasno Ja? Prvi put cujem. I dalje vodis kolko vidim
Moća Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 2 hours ago, ducca said: Ja? Prvi put cujem. I dalje vodis kolko vidim Sta vodim? 2razlike a ostali ti Dajver i Kun. Cestitam.
John Coltrane Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 (edited) Cela stotka a jos imam Manea i ponavljanje Sitijevaca Edited February 3, 2019 by John Coltrane
Moća Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 1 hour ago, ducca said: Ko sad jinxuje Pa sta jinxujem kad je gotovo. Kazi na koji nacin mogu do pobede?
ducca Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Kako ne mozes - Salah blankne vcrs sto nije ne znam koliko nerealno i Jesus startuje u sredu a Kun udje pred kraj za 1p. Richarlison asist u dobio si. Apsolutno otvoren meč. A sve sto si trebao da uradis je Auba>Aguero pobogu, i u minus da se ode vredelo je izvesno.
John Coltrane Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 135 bodova, Malkin pao, beg iz zone ispadanja, idemoooo
Lezilebovich Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 o majkumu ... i lloris poludi i son ga metne u 92 minutu... nemam znanja, ali nemam ni sreće :(
Moća Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Kako mi se usrao Kun u vodjstvo od 30+ razlike Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
John Coltrane Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Epska pobeda protiv Liverpuldjana zahvaljujuci prebacivanju trake sa Rashforda na Kuna i skok na 13. mesto "preskakanje" Liverpuldjana™ A u istom kolu smo igrali jedan protiv drugog na draftu i tu me je pobedom obisao.
Recommended Posts