February 3, 20196 yr 23 hours ago, John Coltrane said: Prodam Azara on odvali, plus ga protivnik ima za (C) i sva 3 sc u odbrani. Triplovanje Kuna kapitena me jedino moze spasiti.
February 3, 20196 yr O vidi ducca jinxuje malo ali efikasno Ja? Prvi put cujem. I dalje vodis kolko vidim
February 3, 20196 yr 2 hours ago, ducca said: Ja? Prvi put cujem. I dalje vodis kolko vidim Sta vodim? 2razlike a ostali ti Dajver i Kun. Cestitam.
February 3, 20196 yr Cela stotka a jos imam Manea i ponavljanje Sitijevaca Edited February 3, 20196 yr by John Coltrane
February 3, 20196 yr 1 hour ago, ducca said: Ko sad jinxuje Pa sta jinxujem kad je gotovo. Kazi na koji nacin mogu do pobede?
February 4, 20196 yr Kako ne mozes - Salah blankne vcrs sto nije ne znam koliko nerealno i Jesus startuje u sredu a Kun udje pred kraj za 1p. Richarlison asist u dobio si. Apsolutno otvoren meč. A sve sto si trebao da uradis je Auba>Aguero pobogu, i u minus da se ode vredelo je izvesno.
February 10, 20196 yr o majkumu ... i lloris poludi i son ga metne u 92 minutu... nemam znanja, ali nemam ni sreće :(
February 10, 20196 yr Kako mi se usrao Kun u vodjstvo od 30+ razlike Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
February 12, 20196 yr Epska pobeda protiv Liverpuldjana zahvaljujuci prebacivanju trake sa Rashforda na Kuna i skok na 13. mesto "preskakanje" Liverpuldjana™ A u istom kolu smo igrali jedan protiv drugog na draftu i tu me je pobedom obisao.