Redoran Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Otkako sam izbio na drugo mesto u Brodu beležim sve sam poraz za porazom (tri uzastopna and counting). Ono što je zanimljivo je da sam posle svih tih poraza i dalje na drugom mestu.
Daddy Cool Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 On 28.12.2018. at 9:14, crtamOrasi said: Čestitam na fer i korektnoj pobedi, znao sam da gubim kad sam video da mi sudbinu rešava Anderson. Djorao sam ga za Lingarda, jebem ti ženo majku božiju. Hvala majstore! Vratiće se jbg i tebi i meni
Daddy Cool Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 (edited) Ko je još živ u Kupu?! Ja posle prvog kola zaboravio da se to igra, a sad je već peto kolo i izvukao sam nekog Kipranina. Edited December 31, 2018 by Daddy Cool
ubibobi Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Sad vidim da smo u Premeru preziveli jos Tola i ja Nisam zaboravio ali mi nije ni medju prioritetima
John Coltrane Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 On 30.12.2018. at 19:34, pantelia said: Cestitke Mocane. Druga ligo, siri svoje grane... Sad ces imati priliku da se vratis u zivot protiv mene, nema sanse da dobijem 3 za redom.
Прслин Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 14 minutes ago, Lezilebovich said: Zaboravio sam da postavim купим kapitena +1
pantelia Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 On 1.1.2019. at 11:21, John Coltrane said: Sad ces imati priliku da se vratis u zivot protiv mene, nema sanse da dobijem 3 za redom. Napeto, tvoj Bernardo Silva juri Manea i 2 poena prednosti
Garnirung Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 čestitke Prslinu na pobedi (super ti je ona Kerolajn Rouz , hvala za otkrivanje)
John Coltrane Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 17 hours ago, pantelia said: Napeto, tvoj Bernardo Silva juri Manea i 2 poena prednosti Ne bi me cudilo da ga celavac ostavi na klupi zbog nekih taktickih zamisli.
Прслин Posted January 3, 2019 Author Posted January 3, 2019 5 hours ago, Garnirung said: čestitke Prslinu na pobedi (super ti je ona Kerolajn Rouz , hvala za otkrivanje) Каква црна победа, има Сане да ме унакази. Што је најгоре, у друге две лиге играм против тима који има дуплирану одбрану Ливерпула, а пошто знам да све увек изгубим, очекујем и гол Ван Дајка уз Робертсонову асистенцију. Безвезе како ће да ми се заврши ова година. :( (Е, баш ми је драго да се још неком свиђа. Случајно сам негде на њу набасао, пре је била - веровао или не - кантри певачица и онда отишла у новом правцу, мени скроз супер. Послушај и Ex:Re, јесте њањавије али скроз ваља. То је она риба из Daughter, само кренула соло.)
Recommended Posts