Redoran Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Ja samo da čestitam Sokolovićima na vrhunskom krljanju prošlog vikenda i da im poželim da im ovo kolo nadoknadi sav onaj baksuz i maler koji su im protiv mene izbili iz ruku praktično već upisane bodove. Obojica smo u subotu popodne ispucali Kunaru kapitena i pred početak tekme Pul-Čelsi ja sam imao 8 poena prednosti. Sokolovići su to jurili sa šestoricom igrača uključujući Manetatm, Firmina, veznjaka i napadača Bornmuta, plus braniče Palasa i Brnlijatm. Pomenuta šestorica su nekako uspela da zaključno sa ponedeljkom uveče sakupe ukupno 9 poena jer su umesto golova ili CS-ova konstantno mašili zicere, primali golove l fasovali kartone. Zahvaljujući ovom neverovatnom učinku, moja trojica preostalih šehida su sa 6 ukupno osvojenih poena uspeli da odbrane prednost i pobedu. Mislim da još nisam video da nekog ovako izda skoro kompletan tim.
Moća Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Dzosua King govna da jede!!!!!Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Lezilebovich Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 pakao. na klupi mi i wilson i benet... a doveo holebasa umesto corka :D. ozbilljno neznanje demonstriram.
Gylfi Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 zivog me sahrani ovim jinxom gilfi [emoji3] cestitke!Ubio jinx, mislio sam da ne znam. Evo sad me sramota jer namera nije bio. Jinxy pleasure.
malkin Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 faljen Isus, jednom i ja da se ovajdim od čuvenog osmog kola
Прслин Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 On 5.10.2018. at 17:37, Прслин said: И један и други ово коло играте против Хобит слејера, куните га из све снаге.
Lezilebovich Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 14 6 7 .... moja klupa. srećom, širle ga umuvao i pobedio sam u obe h2h lige koje igram ...
levi Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 (edited) i što sad svi kupuju Hazarda kad sledeću igra 0:0 sa Unitedom. a Liverpul će da razgazi Hudersfilda kakvi nemači pojma diktiraju cene na tržištu Edited October 7, 2018 by levi
Hobbit slayer Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Želje, čestitke i pozdravi gazda Prslinu... [emoji22]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Прслин Posted October 8, 2018 Author Posted October 8, 2018 (edited) Хвала! Не знам како сам те победио. Колико нисам имао среће у неким прошлим дуелима, толико сам се сада провукао. И даље проверавам да ли је нешто у међувремену апдејтовано и да ли су ствари легле како би било праведно, што би значило да сам у ствари ја изгубио. Мало ме и срамота. Због свега тога - честитке и теби. Капирам да је овако Буљарицама у сваком колу. Edited October 8, 2018 by Прслин
ubibobi Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 😁😁😁 Uzgred da cestitam Toli na nemanju Harija Prevaresanovica
Recommended Posts