Jump to content

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Featured Replies

• Author
2 hours ago, pantelia said:

jebote, prva utakmica vec veceras

2 minutes ago, copkillah said:

samo ne zaboravite da se prva utakmica igra danas!

tenor.gif

1 minute ago, Прслин said:

tenor.gif

naravno da sam čitao samo prepucavanje :fantom:

• Author

То сам се и надао да ће бити ефекат за све, зато сам и затрпавао брзим одговорима, плус је пантела то написао у едиту и могло је лепо да нестане али си ти морао да поновиш информацију. :isuse:

Ajde budi malo sportista!

• Author

Фантази није спорт, то је борба на живот и смрт у којој су сва средства дозвољена. Да могу, хаковао бих вам налоге и ишао у минус док се боје не истопе.

evil-laugh-plankton.gif

Фантази није спорт, то је борба на живот и смрт у којој су сва средства дозвољена. Да могу, хаковао бих вам налоге и ишао у минус док се боје не истопе.

evil-laugh-plankton.gif&key=3af7e5ab3699fad4196e14dcb58065d9261c49afd05a7ba9d0cdf772b9aeebf4
Uzevši u obzir da nam se timovi podudaraju preko 80%, i da je glavna razlika 'arry Kane u tvom timu, mislim da je red da časno priznam poraz i... 40c49230f63377f82527c3a229dec8cc.gif

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Iskusan jinx u uvodu kola :nobles:

• Author

Не знам само што се цима са џинксом када је бодове већ укњижио. Кејну је Кардиф уклет - НИКАДА није дао гол на њиховом стадиону, а они ионако удвајају центарфоре, па их крила и средњаци трпају (погледајте ко им је давао голове у прошлих пар кола). 

Сигурно се питате како са свим тим информацијама опет губим? Па, ставићу Кејнару за капитена јер имам самоубилачки порив лемура и јер гравитирам инаџијском шумадијском културном кругу у коме је све осим културе. :isuse:

Ima li negde spisak koji drug clan vodi koju ekipu (ne samo onaj spisak sa prve strane ko su clanovi lige)?

Unapred zahvalan.

jes, i meni bi značilo da znam koga kunem iz kola u kolo.

• Author

И један и други ово коло играте против Хобит слејера, куните га из све снаге. :fantom:

Calavera, ta nisam baš toliko respektabilan da se troši najznačajniji čip na mene. Biće čast pući od podivljalog šampiona.

a ne no cu ga trositi protiv malkina, rukse i slicnih nemaca pojma :sleep: uostalom, imamo tek 4 razlicita igraca a ti vec vodis 7:3, tako da...

Naravno da sam doveo Arnautovica <_>
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

7 hours ago, Svarog said:

jes, i meni bi značilo da znam koga kunem iz kola u kolo.

:unsure: