Прслин Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 (edited) БРОД поринут! Молим следеће тимове да ми пошаљу ПМ како бих могао да им дам код лиге: 1. Beatles spelinea 2. Sokolovici UTD 3. Lezilebovic Utd 4. Buljarica Brothers 5. Free for Andjus Dziber Roos 6. FC Utd of MADCHESTER Manc 7. Terrible Muriel Muriel Heslop 8. No Totti no party Crtam Orasi 5 9. Ultimo Beer Centre 10. muffinтм cvrlle 11. neugodan rival Clever Bastard 12. Meraklije UCFC 7 13. Lic Gar Nirung 14. Mean Machine 15. 25. maj 16. Midsomer United San Epifanio 17. ФК West Ham Прслин 18. Ejderhalar Redoran 19. Flautaši Djipalo Junuz 5 20. OFK Poljanche Dejan Svarog Edited July 5, 2018 by Прслин
Hobbit slayer Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Lagano štivo, da razbije dosadu do početka sezone... [emoji53]https://fantasyfootballhub.co.uk/how-should-you-spend-your-fantasy-budget-to-get-the-best-return-on-investment/Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Прслин Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 Брод је поринут. Прецртани су се већ пријавили. Чекам на остале да ми се јаве на ПМ да добију код. 1. Beatles spelinea 2. Sokolovici UTD 3. Lezilebovic Utd 4. Buljarica Brothers Mercuzzio 5. Free for Andjus Dziber Roos 6. FC Utd of MADCHESTER Manc 7. Terrible Muriel Muriel Heslop 8. No Totti no party Crtam Orasi 5 9. Ultimo Beer Centre Hobbit Slayer 10. pubic hair cvrlle 11. neugodan rival Clever Bastard 12. Meraklije UCFC 7 13. Lic Gar Nirung 14. Mean Machine 15. 25. maj 16. Midsomer United San Epifanio 17. ФК West Ham Прслин 18. Ejderhalar Redoran 19. Flautaši Djipalo Junuz 5 20. OFK Poljanche Dejan Svarog
Подсемафорска 20 Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 On 19.5.2018. at 16:46, Прслин said: Не знам ко ће следеће године да се брине о Бетону (најбоље неко ко је активан и на топику), али он ће морати да донесе неке одлуке које ће пресећи или причу о неактивности или учешће неактивних тимова. Пре свега, неко мора да се јави да буде овај.
cvrlle Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 (edited) i jazbavac za druga Prslina Edited July 20, 2018 by cvrlle
porucnik vasic Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Ако Праслин хоће да ми помогне ја као један од бардова Бетона сам спреман да га водим. Само нек се јавно обавеже овде на топићу.
adasevic Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Brod porinut, beton se krcka, a sta bi sa elitom? Tolaa zaboravila da se vratila u fotelju, gilfi nece da se zamera, a mi i dalje bez koda...Prsline, busis krisom garant! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Прслин Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 Извини, Богом брате! Зезнуо ме тапаток, видим само једну тему. Да ми картман није послао пм не бих ни сада овде привирио. Елем... Шта има да ти помажем? Кликнеш криејт лиг и онда ко се запљуне на топик (или је стари форумаш који ти се јавио директно), шибнеш му пм са кодом који видиш када кликнеш инвајт а френд опцију која се појављује само код администратора лиге. Ви у лиги морате сами да се договорите око свега осталог, почевши од броја играча (када правиш лигу не уписуј ништа ка број и не пипај ништа око плеј офа и старта, све је већ подешено) до активности као услова за напредовање. Шта год договорили, објави пред почетак лиге и очекуј да ће неко да се наљути на тебе Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
porucnik vasic Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Е, па бандо покварена, крените да се пријављујете за бетон. Имате времена до 31. јула да то одрадите. Само кажете ту сам, бетон.
Lezilebovich Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Kako li ce ovi sa world cupa da zaigraju na pocetku... nesto se razmisljam da preskocim ove iz zavrsnih faza hazarde i kejnove
Recommended Posts