October 4, 20186 yr Ništa, preostaje mi samo da tamo početkom novembra odem do rupe i da učestvujem u tom karanju koje si pominjao
October 4, 20186 yr Prepucavajte se na za to predvidjenom mestu,ostavite ovaj topik da tihuje...bilo je zanimljivije
October 4, 20186 yr 1 hour ago, adasevic said: Au jebote koliko te boli Zvezda u LS Moća Šestko je počeo sa "glodari" pa se uključio drugi Šestko, pa treći... A kad već pominješ bol, mislim da vas od sinoć nešto boli mnogo više
October 5, 20186 yr Moća Šestko je počeo sa "glodari" pa se uključio drugi Šestko, pa treći... A kad već pominješ bol, mislim da vas od sinoć nešto boli mnogo više [emoji38] Sto si se ti naso prozvan kada je rec o maloumnicima koji su nasli da na tviteru novinaru iz Engleske objasnjavaju kako je Partizan pokraden? Niti si pisao tamo, niti te bilo ko pominje.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
October 5, 20186 yr Cekaj Copkillah, da li je realno da ti drkas nekog sto je primio 6 golova od ovakvog PSG, a navijas za Partizan jebote, prva utakmica vec veceras Edited October 5, 20186 yr by pantelia
October 5, 20186 yr Sto si se ti naso prozvan kada je rec o maloumnicima koji su nasli da na tviteru novinaru iz Engleske objasnjavaju kako je Partizan pokraden? Niti si pisao tamo, niti te bilo ko pominje.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkPa kad si zaboravio koji izrazi smeju da se koriste, a koji ne Cekaj Copkillah, da li je realno da ti drkas nekog sto je primio 6 golova od ovakvog PSG, a navijas za Partizan [emoji3] jebote, prva utakmica vec vecerasPa baš zato što navijam za tim koji je od jačeg tima nego što je ovaj PSŽ-ov, primio jedan gol u dvomeču (i to iz ofsajda)
October 5, 20186 yr Author Чекајте, људи. Ја сам на неки начин започео ову оф топик расправу тиме што сам ставио онај твит, али ми стварно није била намера да преселим расправу о освајачу титуле европског и светског шампиона и овогодишњем учеснику Лиге шампиона на овај топик. Мислио сам да ће Хобит слејеру и вама осталима бити невероватно што сам на читавом јебеном интернету потпуно рендом налетео баш на следећег противника у фантазију, Мени је то била илустрација степена до ког ме фантази прогони, а не коментар ”масакра у болоњској шуми”, како га је Хобит слејер назвао у најави. Према томе, предлажем да обуставимо локалне зађевице и да се концентришемо на мржњу и ривалитет који осећамо према тимовима који су изнад нас на фантази табелама.
October 5, 20186 yr back on topic... ako sam u prošlom kolu potegao divlju kartu onda to znači da ne mogu i u ovom, el tako?
October 5, 20186 yr Author Тако је. Другу дивљу карту ћеш моћи да искористиш од 29. децембра у 14:00 до пред последње коло. Али, имаш и трипл капитена, бенч буст... Читав низ начина да се некоме усереш у живот.
October 5, 20186 yr dobro bre Prsline, bio je to moj neuspešan pokušaj da promenim priču i ubacim malo humora.
October 5, 20186 yr Author Видео сам да си ти питао тек када сам написао цео одговор, али ми било жао да пропадне труд уложен у гуглање правила да видим у минут када почиње.