Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

Posted

Ništa, preostaje mi samo da tamo početkom novembra odem do rupe i da učestvujem u tom karanju koje si pominjao :fantom:

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Au jebote koliko te boli Zvezda u LS :lolol:

Posted

Prepucavajte se na za to predvidjenom mestu,ostavite ovaj topik da tihuje...bilo je zanimljivije ;)

Posted
1 hour ago, adasevic said:

Au jebote koliko te boli Zvezda u LS :lolol:

Moća Šestko je počeo sa "glodari" pa se uključio drugi Šestko, pa treći... A kad već pominješ bol, mislim da vas od sinoć nešto boli mnogo više :lol:

Posted

Maknite CK na SZD.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Moća Šestko je počeo sa "glodari" pa se uključio drugi Šestko, pa treći... A kad već pominješ bol, mislim da vas od sinoć nešto boli mnogo više [emoji38]

Sto si se ti naso prozvan kada je rec o maloumnicima koji su nasli da na tviteru novinaru iz Engleske objasnjavaju kako je Partizan pokraden? Niti si pisao tamo, niti te bilo ko pominje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted (edited)

Cekaj Copkillah, da li je realno da ti drkas nekog sto je primio 6 golova od ovakvog PSG, a navijas za Partizan :D

jebote, prva utakmica vec veceras

Edited by pantelia
Posted
Sto si se ti naso prozvan kada je rec o maloumnicima koji su nasli da na tviteru novinaru iz Engleske objasnjavaju kako je Partizan pokraden? Niti si pisao tamo, niti te bilo ko pominje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa kad si zaboravio koji izrazi smeju da se koriste, a koji ne :fantom:
Cekaj Copkillah, da li je realno da ti drkas nekog sto je primio 6 golova od ovakvog PSG, a navijas za Partizan [emoji3]

jebote, prva utakmica vec veceras
Pa baš zato što navijam za tim koji je od jačeg tima nego što je ovaj PSŽ-ov, primio jedan gol u dvomeču (i to iz ofsajda) :fantom:
Posted

Чекајте, људи.  

Ја сам на неки начин започео ову оф топик расправу тиме што сам ставио онај твит, али ми стварно није била намера да преселим расправу о освајачу титуле европског и светског шампиона и овогодишњем учеснику Лиге шампиона на овај топик. Мислио сам да ће Хобит слејеру и вама осталима бити невероватно што сам на читавом јебеном интернету потпуно рендом налетео баш на следећег противника у фантазију, Мени је то била илустрација степена до ког ме фантази прогони, а не коментар ”масакра у болоњској шуми”, како га је Хобит слејер назвао у најави.

Према томе, предлажем да обуставимо локалне зађевице и да се концентришемо на мржњу и ривалитет који осећамо према тимовима који су изнад нас на фантази табелама.  

Posted

back on topic...

ako sam u prošlom kolu potegao divlju kartu onda to znači da ne mogu i u ovom, el tako?

Posted

Тако је. Другу дивљу карту ћеш моћи да искористиш од 29. децембра у 14:00 до пред последње коло.

Али, имаш и трипл капитена, бенч буст... Читав низ начина да се некоме усереш у живот. :fantom:

Posted

dobro bre Prsline, bio je to moj neuspešan pokušaj da promenim priču i ubacim malo:Jova: humora.

Posted

Видео сам да си ти питао тек када сам написао цео одговор, али ми било жао да пропадне труд уложен у гуглање правила да видим у минут када почиње. :blush:

Posted

samo ne zaboravite da se prva utakmica igra danas!

Posted

E to je pravi kolega!

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока