Jump to content

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Featured Replies

Imam Soua, steta ato sjebase klinsit :(

Just now, Lezilebovich said:

Imam Soua, steta ato sjebase klinsit :(

+1

preko leta zaboravim koliko je ovo stresan posao. nije mi jasno kome treba ovo nerviranje :dry:

Sou+Sances veceras, Pereira na klupi.

6 hours ago, Moća said:

Sou+Sances veceras, Pereira na klupi.

dajte odmah ovom čoveku titulu!

• Author

Одмах у првом са Орасима. Он нема никога из Манјунајтеда, што значи да ми је Варди оним голом у 93' избио 5 бодова предности. 

Гледам лигу, разликују се тимови неких 20%. Биће ово дуга сезона у којој ће одлучивати ситнице. 

Попут Вардијевог гола у 93'. :isuse:

On 10.8.2018. at 7:53, Tolaa said:

Pppogadjalica na https://predictor.talksport.com

kod: c1g4s

Dodjite na pogadjalicu, nema veze sto ste propustili jedan mec. 

igram s klincem (8.5 godina) malopre pogađanje ličnosti, to baš volimo da igramo, i onda se desilo..

klinac: je l sportista?

ja: jeste.

klinac: je l fudbaler?

ja: jeste.

klinac: je l Gilfi Sigurdson?

:heart:

2 hours ago, Прслин said:

Одмах у првом са Орасима. Он нема никога из Манјунајтеда, што значи да ми је Варди оним голом у 93' избио 5 бодова предности. 

Гледам лигу, разликују се тимови неких 20%. Биће ово дуга сезона у којој ће одлучивати ситнице. 

Попут Вардијевог гола у 93'. :isuse:

E, mojne odmah sa lelekom, tim mi je poprilična šitina, sklopio sam ga juče na osnovu prvih saveta na koje sam naišao na internetima, krpiću se divljanjem otom potom :dry:

Inače sam imao Shawa do poslednjeg momenta i onda sam ga djorao za mučenog Danielsa da bih mogao napred da si priuštim i Firmina i Mahreza (ovo samo da ispadnem epski glup kad mu Fraudiola da poslednjih 17 minuta sutra).

^

Igra Kane:violin:

• Author

Јеб’о Кејна, игра Лукас.

giphy.gif 

20 minutes ago, crtamOrasi said:

E, mojne odmah sa lelekom, tim mi je poprilična šitina, sklopio sam ga juče na osnovu prvih saveta na koje sam naišao na internetima, krpiću se divljanjem otom potom :dry:

Inače sam imao Shawa do poslednjeg momenta i onda sam ga djorao za mučenog Danielsa da bih mogao napred da si priuštim i Firmina i Mahreza (ovo samo da ispadnem epski glup kad mu Fraudiola da poslednjih 17 minuta sutra).

Данијелс 6 против Кардифа, Марез бар асистенција то је 11, на то још Фирминов гол то је 17... Пардон, 23 пошто је капитен... Мени би било боље да си Шоуа задржао. :mellow: 

Edited by Прслин

6 minutes ago, Прслин said:

Јеб’о Кејна, игра Лукас.

dobro bre jel baš moraš? ćuti, pusti čoveka da u anonimnosti uzme svoj poen-dva i idemo dalje. :isuse:

• Author

Какав фејк њуз за Бена Дејвиса :isuse:

Odakle mi ideja da uzmem Trippiera @6? :dry:

• Author

Дугорочно је Трипије најбољи избор од бекова Тотенхема, нарочито ако Роуз не оде. Орије је дебилчина првог реда.