mrdja Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 U Vijetnamu smo putovali od Hanoi do Halong Baya, pa onda kolima u Long Son, pa do vodopada Ban Gioc (Detian Falls sa kineski strane). Pri povratku smo svratili u Ba Be Lake, tu vozili bicikl, obilazili pećine (uključujući i jednu sa hiljadama slepih miševa). U jednom delu Vijetnama, gde žive nacionalne manjine, svako selo se bavi određenim poslom. U jednom selu, svi su kovači, u drugom svi prave one štapiće što gore u pagodama, i tako...
mrdja Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Halong Bay je jedinstveno mesto, cruising, spavanje na brodiću, kajak, tai chi ujutro, lepo iskustvo.
mrdja Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Ban Gioc vodopad (ili Detian Falls) je granica između Vijetnama i kineske provincije Guangxi. Samo je jedan hotel u tom delu Vijetnama i mismo bili jedini gosti. Za večeru su nam doneli osam tanjira punih hrane, pošto je to ono što oni serviraju po stolu, a nisu govorili engleski. Sve je bilo ukusno, ali baš previše.
mrdja Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Ba Be Lake je simpatično mesto, gde pirinčana polja samo odjednom postaju jezero. Blizu je veoma duboka pećina, ali nedovoljno istražena. Do nje se dolazi nakon pola sata vožnje biciklom. Krenuli smo niz stepenice u tamu i konačno, posle tridesetak stepenika, uključilo se i svetlo
roksi Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 ^wow, fenomenalno! prelepi pejzazi... p.s. kako lepo istkan mostic. a i grilja za ribe
mrdja Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 14 hours ago, roksi said: ^wow, fenomenalno! prelepi pejzazi... p.s. kako lepo istkan mostic. a i grilja za ribe mostic se dobro trese I meni se bas svidela ova grilja
svashtabezneshto Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 fenoemnalne fotografija, hvala na putopisu btw, ona fotka gde ste duplirani, prvo ti, pa gospođa, koja je fora?
mrdja Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 3 hours ago, svashtabezneshto said: fenoemnalne fotografija, hvala na putopisu btw, ona fotka gde ste duplirani, prvo ti, pa gospođa, koja je fora? Hvala Panorama ... onaj koji slika ide polako sleva na desno kamerom, a onaj koga snimaju prodje iza njega pa ponovo "udje u kadar" ... moze i triput
svashtabezneshto Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 hvala svašta mi je padalo na pamet, osim najočiglednije stvari
mlatko Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Jbt, vise vidis za mesec dana nego ja (na teve-u!) za ceo zivot. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
roksi Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 11 hours ago, mrdja said: mostic se dobro trese uh!! mogu misliti! ja bih tu jedino cetvoronoske na drugu stranu
mrdja Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 21 hours ago, svashtabezneshto said: hvala svašta mi je padalo na pamet, osim najočiglednije stvari To sam tek nedavno naucio od jedne Kolumbijke
mrdja Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 17 hours ago, mlatko said: Jbt, vise vidis za mesec dana nego ja (na teve-u!) za ceo zivot. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Pokusavam da nadoknadim propusteno
Recommended Posts