אַף אֶחָד Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 (edited) "nauci nemacki za 7 dana"... pa i nije smesno... spanske frustracije s jezikom... edit: sorry, tek sad videh da je pitanje za lanciu. mozda je njemu smesno. Edited May 26, 2021 by chandra 1
אַף אֶחָד Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Malo drugacije Spanije (mislim da sam ih vec kacio, prilicno zaboravljen bend, meni odlican)
beyoncé Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 ^^ nisam znala da si i ti "španac" eto, pojma nisam imala o čemu peva, a smešno mi svaki put. cela kompilacija mi je kul https://lesdisquesbongojoe.bandcamp.com/album/la-contra-ola-synth-wave-post-punk-from-spain-1980-86 1
Lancia Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 2 hours ago, beyoncé said: @Lancia o čemu peva ovaj? jel smešno? Izvucene fraze iz neke knjizice za brzo ucenje nemackog da su talentovani, pa da naprave neki stos u kombinaciji sa spanskim i nekako, ovako nista, nisu to Idoli 2 hours ago, chandra said: "nauci nemacki za 7 dana"... pa i nije smesno... spanske frustracije s jezikom... edit: sorry, tek sad videh da je pitanje za lanciu. mozda je njemu smesno. Ubilo se 1 1
Kampokei Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Muzika manje vise, ali meni je ovo bend sa najboljim imenom na svetu (inace su iz Barse, manje vise). Svirali su jednom i u Beogradu. 1
Recommended Posts