May 26, 20213 yr "nauci nemacki za 7 dana"... pa i nije smesno... spanske frustracije s jezikom... edit: sorry, tek sad videh da je pitanje za lanciu. mozda je njemu smesno. Edited May 26, 20213 yr by chandra
May 26, 20213 yr Malo drugacije Spanije (mislim da sam ih vec kacio, prilicno zaboravljen bend, meni odlican)
May 26, 20213 yr ^^ nisam znala da si i ti "španac" eto, pojma nisam imala o čemu peva, a smešno mi svaki put. cela kompilacija mi je kul https://lesdisquesbongojoe.bandcamp.com/album/la-contra-ola-synth-wave-post-punk-from-spain-1980-86
May 26, 20213 yr 2 hours ago, beyoncé said: @Lancia o čemu peva ovaj? jel smešno? Izvucene fraze iz neke knjizice za brzo ucenje nemackog da su talentovani, pa da naprave neki stos u kombinaciji sa spanskim i nekako, ovako nista, nisu to Idoli 2 hours ago, chandra said: "nauci nemacki za 7 dana"... pa i nije smesno... spanske frustracije s jezikom... edit: sorry, tek sad videh da je pitanje za lanciu. mozda je njemu smesno. Ubilo se
December 4, 20222 yr Muzika manje vise, ali meni je ovo bend sa najboljim imenom na svetu (inace su iz Barse, manje vise). Svirali su jednom i u Beogradu.