žvrljoslav Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Sušate li Špansku muziku?Ako slušate šta slušate i generalno mišljenje o Španskoj muzici...ja sam pronašao mnogoooo hitova i stvari koje odvaljuju koliko su dobre kačite spotove...
Ras Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 hour ago, žvrljoslav said: Sušate li Špansku muziku?Ako slušate šta slušate i generalno mišljenje o Španskoj muzici...ja sam pronašao mnogoooo hitova i stvari koje odvaljuju koliko su dobre kačite spotove... @Majoveć kači na topic Domaći bendovi
Lancia Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 13 hours ago, Ras said: @Majoveć kači na topic Domaći bendovi cabron samo za Rasa & Zvrlju
Ras Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 41 minutes ago, Majo said: cabron Da smo u Korbučijevom filmu, jasno ti je da bi već grizao hladnu cev kalibra .44
žvrljoslav Posted May 9, 2018 Author Posted May 9, 2018 Majo dobra Ras za ovo kačenje na topiku sad razumem a karbon je fiber i nije šiber niti hladna cev 44
Bojan Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 Iz Katalunje nam stiže kombinacija despacito-Manu Chao, sa angažovanom tematikom.
Kampokei Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Ako se ne varam, ovo je Majov zemljak, svojevremeno spanska hipsterska ikona
Kampokei Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Bila je i ona Madridjanka Russian Red. Peva na engleskom, nije lose. Ali dzaba sve, meni ce ova Almodovarovljeva glupost uvek biti najdraza spanska pesma
Lancia Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 29 minutes ago, Kampokei said: Ako se ne varam, ovo je Majov zemljak, svojevremeno spanska hipsterska ikona gej i hipster muzika, zato je otisao kod vas u Barselonu:)
Simon Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Сад ћу ја као са Марса упасти Уххх кад се спомене шпанска музика прво су ми пред очима појаве оне двије шпањолке из Azucar Moreno са пјесмом Bandido са Евровизије 1990 24 године послије још увијек
Recommended Posts