renne Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 39 minutes ago, Tale said: +1 Zvali smo ga "jaje". Koja mu je oznaka bila? mi ga zvali kutija za sapun, ćale ga koristio 1
Frank Pembleton Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Ovaj Alcatel na valjkaste baterije bio zakon praktičnosti!Imao ga, posle ovaj kao Aramov... .... Shiit has hit the fan!
Tale Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 (edited) 2 hours ago, renne said: mi ga zvali kutija za sapun, ćale ga koristio Ovaj model sam imao posle, zvao sam ga "penkalo": Edited May 6, 2021 by Tale
Svarog Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 (edited) ovaj topić me podseti na moj prvi telefon. dobio sam ga za polazak na fax. ali u to vreme bilo je blam nositi tj imati mobillni, jer su ga uglavnom neke njuške imale. pa sam ja moj držao u studentskoj sobi, nisam ga nosio sa sobom. što je bilo ok jer nisam imao fiksni telefon. potpuno neverovatno, ali 22 godine kasnije, sećam se modela koji je bio sve samo neki mainstream - Panasonic GD70. Edited May 17, 2021 by Svarog 1
nisam ja Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 u a sam mrzeo taj. kad rikne baterija onda samo pišti jedno tri minuta iritantno i ugasi se. nije ono da se povremeno oglasi u toku poslednjih pola sata recimo. nego tri minuta vrišti i crkne. mogo je i samo crći as well, nije kao da si uvek 3 minuta od utičnice.
Indy Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Nije mobilni, ali jeste prvi kalkulator (iz 1976). Nisam ni znao da i dalje postoji. Nađoh ga danas, turim nove baterije - radi k'o sveže kupljen! Ah stari dobri LED, svi segmentići rade 7 1
Recommended Posts