189- Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 1 minute ago, freakns said: oukej... tuck rule vise nije najkontroverzniji call u istoriji NFLa sta bi tek bilo da se ovo desilo u korist patsa
radisa Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Ako neko negde naleti na sudijsko objašnjenje zašto nisu svirali ništa, neka ga baci ovde... Vleo bih da pročitam objašnjenje zašto nije ništa svirano, ma koliko ididotsko bilo...
radisa Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Just now, 189- said: sta bi tek bilo da se ovo desilo u korist patsa LA timovi su novi Patsi... Jebo te, nateraće me da navijam u finalu za Brejdija i Patse... :(
Mercuzzio Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 LA timovi su novi Patsi... Jebo te, nateraće me da navijam u finalu za Brejdija i Patse... :(Ne znam kako ali Kansas mora da dobije da bi finale imalo nekakvog smislaSent from my iPhone using Tapatalk
Jean-Luc Picard Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Nesviranje onog DPI je stvarno sramotno, ali i sam Pejton je kriv. Da je triput trčao i tukao FG, Ramsi bi imali jedno pola minute umesto minutičetresnešto....i ne bi imali TO.
cedo Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 2 minutes ago, Nesh said: Uf...sta reci...navijao sam za Ramse, ali onaj faul... I ja za Ramse i to zato sto me dete pitalo na 13-0 za Saintse za koga sam. Znao sam da on uvek odabere one koji vode pa ja rekoh da sam za Ramse. Stvarno je bio ocigledan faul, ali Brees i Saintsi su ispali kese na kraju. Prvo je trebao da trosi sat kad su usli u red zonu na kraju regularnog. Ona presecena je katastrofa. Izgubili bi od bilo koga u finalu i zato mi je ipak drago da su prosli Ramsi. Zuerlaine je fantazija.
cedo Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 7 minutes ago, radisa said: LA timovi su novi Patsi... Jebo te, nateraće me da navijam u finalu za Brejdija i Patse... :( Nece Brejdi da vidi jos jedan superbowl, nadam se.
askeladden Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Ledeno vreme,duva vetar..Brejdi voli takve kijamete
189- Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 15 minutes ago, radisa said: LA timovi su novi Patsi... Jebo te, nateraće me da navijam u finalu za Brejdija i Patse... :( jel uopste nekoga briga iz la za ramse, mislim da ne
Cane Vukic Prebranac Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Мислим да свакако имају више навијача од Чарџерса
Zizou Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Verovatno isti navijaci koji su za njih navijali pre nego sto su se preselili u St. Louis i neki novi bandwagoners. Svakako vise nego Chargersi.
Recommended Posts