January 20, 20196 yr Uhhh ne mogu BB-a nikad da otpišem... Jedino ako brkati ne napravi neki šok na startu tipa 2 TD prednosti...
January 20, 20196 yr I ja bih rekao da Patriotsi ispadaju nocas. Nije jinx, a nisam nista ni igrao, samo cu da gledam. Moja prognoza je da u SB idu Saintsi i Chiefsi. Nadam se da se varam.
January 20, 20196 yr Zasluzio je debeli Endi Rid da osvoji jedan SB i mislim da su cifsi bolji tim, a opet sa druge strane je NE. A sto se tice NFC-a nemam predstavu, ko bolje bude trcao dobija.
January 20, 20196 yr I ja bih rekao da Patriotsi ispadaju nocas. Nije jinx, a nisam nista ni igrao, samo cu da gledam. Moja prognoza je da u SB idu Saintsi i Chiefsi. Nadam se da se varam. [emoji3]Voleo bih da si u pravu ali ne bih smeo da se kladim.
January 20, 20196 yr 2 minutes ago, Zinedine Zidane said: Voleo bih da si u pravu ali ne bih smeo da se kladim. Kladio bih se, ali male kvote.
January 20, 20196 yr Saintsi i Chiefsi. Ako hocete vece kvote igrajte prvi mec 1 i manje poena. A drugi 1 i vise poena. Da ne kazete posle nisam vam rekao
January 20, 20196 yr Vratio se Zule (nisam ga neko vreme cuo u prenosima NFL), bice potpuno neverovatno. Edited January 20, 20196 yr by Nesh
January 20, 20196 yr Author 3 minutes ago, Zverilla said: moze neki potok na pm? fala! http://gstream.club/match/Los-Angeles-Rams-vs-New-Orleans-Saints