Jump to content

Featured Replies

17 hours ago, Krangovo telo said:

Sad kad su se slegli utisci, mogu da izjavim da je ovo drugi najbolji sb ikada:D, najbolji je naravno sb 52. 

Promašio si jednu cifru, umesto 5 treba da stoji 4

• Replies 8k
  • Views 350.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Iskreno to mi je jedan od omiljenijih sb, iako su giantsi, navijao sam kao da su moji, oba puta. 

Najbolji je 51.

Prespavao sam većinu ovog, budio se s vremena na vreme i neverovao koji je rezultat. Nisam zaista očekivao ovakvu pobedu Filadelfije. Odgledaću za vikend celu utakmicu, izgleda da vredi.

• 2 weeks later...

untit550.jpg

• 2 weeks later...

Just Fields… Jets… 

3 hours ago, ObiW said:

Just Fields… Jets… 

Bukvalno nije ni priliku dobio u Stilersima. Videćemo da li je to bila dobra odluka.

U drugim vestima najavljuju Rodžersa umesto Fieldsa.

• 1 month later...

Jebo vas Džekson Dart da vas jebo....

Propade Sanders ko kroz...

Ovi moji uzeli WR u prvoj.

Verovatno se pozdravljamo sa Watsonom...

da sam ja Giants fan, god forbid, mislim da bih posle prve runde bio spokojniji zbog Dart picka

čak su i u tom trejdu sa Texansima ok prošli

14 hours ago, omiljeni said:

da sam ja Giants fan, god forbid, mislim da bih posle prve runde bio spokojniji zbog Dart picka

čak su i u tom trejdu sa Texansima ok prošli

Uopšte nisam hteo QB-a bilo kakvog, ali s obzirom da je bilo jasno da će morati nekog da uzmu u drugoj ili trećoj rundi, nadao sam se momku sa Alabame, jer ima potencijal koji, ako ostvari, može da bude novi Lamar i da podigne franšizu iz pepela. Jest da su šanse male, ali više volim tu šansu nego ovog lika koji će verovatno da bude novi Danijel Džouns, bez nekog astronomskog plafona.

Ja,van kluba za koji navijam, sam najzadovoljniji što je "tatin sin" završio gde mu je mesto...

20 hours ago, Frank Pembleton said:

Ja,van kluba za koji navijam, sam najzadovoljniji što je "tatin sin" završio gde mu je mesto...

U Brownsima...potpuno si u pravu.

Čitam sinoć komentar...."bolje biti UDFA, nego da te Brownsi draftuju" D

3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

U Brownsima...potpuno si u pravu.

Čitam sinoć komentar...."bolje biti UDFA, nego da te Brownsi draftuju" D

A najbolje je što su 3. rundi izabrali Gabriel-a, a u 5. Sandersa 😳😳😳

On 26. 4. 2025. at 12:38, Jean-Luc Picard said:

Uopšte nisam hteo QB-a bilo kakvog, ali s obzirom da je bilo jasno da će morati nekog da uzmu u drugoj ili trećoj rundi, nadao sam se momku sa Alabame, jer ima potencijal koji, ako ostvari, može da bude novi Lamar i da podigne franšizu iz pepela. Jest da su šanse male, ali više volim tu šansu nego ovog lika koji će verovatno da bude novi Danijel Džouns, bez nekog astronomskog plafona.

meni je Dart skroz dobar pick. ne znam nijedan razlog zbog kog on ne mogao biti jako dobar igrač. zato i kažem da mi je Carter rizičniji pick. Ok, Carter je tu veoma specifičan jer će on ili biti hall of famer ili će za već 3-4 godine igrati za Winipeg Blue Bomberse. Ali nemam pojma što bi bilo kom giants fanu smetao Dart.

• 4 weeks later...

Jets draft:

Membou u prvoj rundi. #7 overall. Odličan pick. Igrao kao desni tackle celu karijeru na Mizzou, to će igrati i kod nas. Deluje kao igrač koji će 10-15 godina biti dobar starter. Velik, jak, thick, građen kao guard ali ima solidno duge ruke i odlično se kreće. 6-4/330, a trčao je 4.90. To je scary. Izmerili su mu 18-19 procenata body fat, što nije lako imati ni kad si duplo manji. Zna da igra, voli da igra, ima dobru tehniku, pogotovo u pass igri. U run blokiranju ima dosta više prostora za napredak.

Prve dve runde ovogodišnjeg drafta su pune pass rushera koje je Membou nadigrao u direktnim duelima.

Fashanu-Simpson-Tippmann-Vera Tucker-Membou je ofanzivna linija koja bi u narednom periodu mogla biti 1 od boljih u celoj ligi. Simpson ima 27-28 godina, a ostali su svi uglavnom dobrano ispod 25 godina. Jets generalno imaju veoma mlad roster, imamo možda 2-3 igrača starija od 30 godina. Backup Qb, long snapper i to je otprilike to. Raynolds možda ima 30, a i Lazard je tu negde. Sve ostalo su uglavnom klinci.

Taylor u drugoj. Tight end sa LSU. Sve 3 godine starter. Sin hall of famera Jasona koji je igrao i za nas u vreme kad smo sa Rexom igrali finala konferencija. Zach Thomas mu je ujak koji je isto primljen u hall of fame one godine zajedno sa Revisom i Kleckom. Najmlađi igrač na draftu. Mogao bi biti dosta dobar igrač. Brz, odlično se kreće, dobre ruke. LSU ga je uglavnom koristio na specifičan način, mnogo kratkih ruta, out i flat gde on dobija loptu dok se kreće ka liniji i onda mora na malom prostoru drastično da menja pravac. On jeste odličan u promenama kretanja, ali tek kad se uzme u obzir i size. Oni su od njega tražili stvari sa kojima bi problema imali i malecki shifty receiveri.

Nema mnogo klasičnih tight end ruta na filmu. Imaće solidnu šansu da nam već od week 1 bude starter.

Thomas u trećoj. Corner sa FSU. Ovo bi mogao biti ozbiljan steal. Dečko je 1st round prospect koji je pao u treću zbog lošeg vremena 40 vremena. Ako se dobro sećam, trčao je 4.58 što jeste dosta sporo. to mu je vreme sa pro day. Ali na filmu se ne vidi da je spor. Za njegov skillset i to kako igra, nedostatak elitne brzine i nije prevelik problem. Press man corner. Savršeno se uklapa u ono što je Glenn igrao kao koordinator u Lionsima.

Arian Smith u četvrtoj. WR sa Georgie. Dosta čudan pick. Mislio sam da će ovaj momak biti draftovan dosta kasnije. Ima elitnu brzinu. Ali baš baš elitnu. Još kao tinejdžer je postavio lični rekord 10.10 na 100 metara i bio član 4x100 štafete koja je na nekim panameričkim igrama postavila svetski rekord za juniore. Dečko leti. Uzimao je protagonizma i u šampionskim sezonama Dawgsa, njegovo hvatanje protiv Ohio State u polufinalu im je donelo titulu 2022-e. Ali tek nakon odlaska Bowersa, McConkeya, Washingtona, Mitchella i ostalih postaje baš značajan deo napada. Te sezone nije izgledao baš toliko brz jer se dosta povređivao. I na combine nije imao neko spektakularno vreme, ali kad ponovo bude zdrav definitivno će biti 1 od najbržih ljudi u ligi. Osim tih povreda, druga njegova velika mana su ruke. Mnogo dropova. Baš previše. Ne sećam se da li sam ikad video igrača sa toliko dropova. Šta znam, to možda i može da se sredi i svede na prihvatljiv nivo, ali bio bih mnogo zadovoljniji da smo ga birali u šestoj ili sedmoj. On nam je bio u top30 visits, imali su dosta vremena da prouče šta je problem. Izgleda da su se zaljubili u njega.

Meni se sviđa što je dečko, štoseonokaže, football player. On je malen, ispod 180 pounds ali često igra kao da ima barem 220.

Malachi Moore sa drugim pickom u četvrtoj. Safety sa Alabame. Imam utisak da je igrao tamo barem 10 godina. I sve vreme je bio starter. To je kod Sabana bila velika retkost da tako mladi igrač startuju. Mrzi me sad proveravati ali Malachi Moore je bio starter kad su starteri bili i Jerry Jeudy, Najee Harris, Tuica i ostali iz te ekipe koji su sad već NFL veterani. Dugo je bio starter na star poziciji, to je Sabanov termin za otprilike nickela. Tek posle je igrao kao klasičan safety. Solidnjikav pick. Već u week 1 bi trebao biti bitan igrač u special team.

Mauigoa u petoj. Linebacker sa Miamia. Najpre je igrao na Wazzu, pa je prešao u Miami gde je njegov rođeni brat ofanzivni tackle. Treći brat je bio na rosteru Bengalsa pre par godina. Tamo kod njih na Samoi je valjda svako seoce dalo po barem desetak NFL igrača. Više floor nego ceiling pick. Solidan igrač, možda bi jednog dana mogao biti starter.

Baron sa drugim pickom u petoj. End sa Miamia. Igrao dugo za Volse. Dosta zanimljiv pick. Undersized, ali je u suštini plus atleta. Ima lenght, lepo se kreće, bendy, solidne ruke, zna da igra, ima i dosta ludih hustle playeva. Ako bi još malo ojačao mogao bi napraviti lepu karijeru.

To bi bila naša 2025 draft klasa. Sedam igrača, svi u prvih pet rundi. Uglavnom sam zadovoljan izborom. Smith pick mi je bio wtf, ali pretpostavljam da je Engstrand hteo da ima makar i temu verziju Jamesona Williamsa.