Jump to content

Featured Replies

17 hours ago, Krangovo telo said:

Sad kad su se slegli utisci, mogu da izjavim da je ovo drugi najbolji sb ikada:D, najbolji je naravno sb 52. 

Promašio si jednu cifru, umesto 5 treba da stoji 4

• Replies 8k
  • Views 346.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Iskreno to mi je jedan od omiljenijih sb, iako su giantsi, navijao sam kao da su moji, oba puta. 

Najbolji je 51.

Prespavao sam većinu ovog, budio se s vremena na vreme i neverovao koji je rezultat. Nisam zaista očekivao ovakvu pobedu Filadelfije. Odgledaću za vikend celu utakmicu, izgleda da vredi.

• 2 weeks later...

untit550.jpg

• 2 weeks later...

Just Fields… Jets… 

3 hours ago, ObiW said:

Just Fields… Jets… 

Bukvalno nije ni priliku dobio u Stilersima. Videćemo da li je to bila dobra odluka.

U drugim vestima najavljuju Rodžersa umesto Fieldsa.

• 1 month later...

Jebo vas Džekson Dart da vas jebo....

Propade Sanders ko kroz...

Ovi moji uzeli WR u prvoj.

Verovatno se pozdravljamo sa Watsonom...

da sam ja Giants fan, god forbid, mislim da bih posle prve runde bio spokojniji zbog Dart picka

čak su i u tom trejdu sa Texansima ok prošli

14 hours ago, omiljeni said:

da sam ja Giants fan, god forbid, mislim da bih posle prve runde bio spokojniji zbog Dart picka

čak su i u tom trejdu sa Texansima ok prošli

Uopšte nisam hteo QB-a bilo kakvog, ali s obzirom da je bilo jasno da će morati nekog da uzmu u drugoj ili trećoj rundi, nadao sam se momku sa Alabame, jer ima potencijal koji, ako ostvari, može da bude novi Lamar i da podigne franšizu iz pepela. Jest da su šanse male, ali više volim tu šansu nego ovog lika koji će verovatno da bude novi Danijel Džouns, bez nekog astronomskog plafona.

Ja,van kluba za koji navijam, sam najzadovoljniji što je "tatin sin" završio gde mu je mesto...

20 hours ago, Frank Pembleton said:

Ja,van kluba za koji navijam, sam najzadovoljniji što je "tatin sin" završio gde mu je mesto...

U Brownsima...potpuno si u pravu.

Čitam sinoć komentar...."bolje biti UDFA, nego da te Brownsi draftuju" D

3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

U Brownsima...potpuno si u pravu.

Čitam sinoć komentar...."bolje biti UDFA, nego da te Brownsi draftuju" D

A najbolje je što su 3. rundi izabrali Gabriel-a, a u 5. Sandersa 😳😳😳

On 26. 4. 2025. at 12:38, Jean-Luc Picard said:

Uopšte nisam hteo QB-a bilo kakvog, ali s obzirom da je bilo jasno da će morati nekog da uzmu u drugoj ili trećoj rundi, nadao sam se momku sa Alabame, jer ima potencijal koji, ako ostvari, može da bude novi Lamar i da podigne franšizu iz pepela. Jest da su šanse male, ali više volim tu šansu nego ovog lika koji će verovatno da bude novi Danijel Džouns, bez nekog astronomskog plafona.

meni je Dart skroz dobar pick. ne znam nijedan razlog zbog kog on ne mogao biti jako dobar igrač. zato i kažem da mi je Carter rizičniji pick. Ok, Carter je tu veoma specifičan jer će on ili biti hall of famer ili će za već 3-4 godine igrati za Winipeg Blue Bomberse. Ali nemam pojma što bi bilo kom giants fanu smetao Dart.