cedo Posted January 27 Posted January 27 zasto celindzuje cifsi ce imati ako nista prkrsaj za novi prvi daun koliko ce usparati, 15 jardi ?
cedo Posted January 27 Posted January 27 kako igra mahomes prima udarce i poentira samo da se ne povredi
Engineer Posted January 27 Posted January 27 Znamo gde živiš Nemam ni neku želju da gledam SB, ali ispoštovaće se. Verujem da Fila može do trofeja
Frank Pembleton Posted January 27 Posted January 27 Sad bi bilo do jaja da im Fila utera đoku i pobedi ih u SB... Da budu tako blizu, a tako daleko...
freakns Posted January 27 Posted January 27 zao mi Allena :( nije odigrao najbolju utakmicu, ali ovaj tim ljudi nisu videli ni u playoffu, a on ih je dogurao do jedne sudijske zajebancije do SB(da li jeste ili nije bio prvi down, o tome ce se pricati naredne dve nedelje sigurno)... ili da je nesretni Kincaid uhvatio onaj pas. nije bila lagana lopta, ali jbg, na takve lopte se dobija ili gubi titula. inace, apsolutno brutalan blitz, ja ne znam kako je Allen stigao uopste da izbaci loptu. doduse, sam je kriv, nije prepoznao blitz, platio je cenu ostaje nada da ce Phila da skine ove. 3
Jean-Luc Picard Posted January 27 Posted January 27 Sudac koji je video fudbal dosudio prvi daun za Bilse. Sudac koji nije video fudbal overrulovao i dosudio turnover on downs.
Frank Pembleton Posted January 27 Posted January 27 KC - to je taj mentalitet prosto fokus... Voleo sam da ih BUF eliminiše...
ObiW Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Frank Pembleton said: KC - to je taj mentalitet prosto fokus... prosto sudije. Cele sezone.
radisa Posted January 27 Posted January 27 5 hours ago, ObiW said: prosto sudije. Cele sezone. samo ove?
Recommended Posts