San Epifanio Posted Monday at 00:39 Posted Monday at 00:39 (edited) Samo FG, a bili su na samo 2 jarda Edited Monday at 00:40 by San Epifanio
James Marshall Posted Monday at 00:43 Posted Monday at 00:43 jeba ih onaj no-hadl pokušaj, vidjelo se da će ispasti ništa od svega
radisa Posted Monday at 02:32 Posted Monday at 02:32 Kelce nikad ovo ne bi ispustio... to je ta razlika... 1
cedo Posted Monday at 02:36 Posted Monday at 02:36 (edited) 6 minutes ago, radisa said: Kelce nikad ovo ne bi ispustio... to je ta razlika... i to ali dzekson jednostavno nije taj materijal Edited Monday at 02:38 by cedo
Nikola77 Posted Monday at 02:40 Posted Monday at 02:40 Ha, smesno je sto sam kod prvog neuspelog pokusava Baltimora za pretvaranje za 2 pomislio da ce zbog te nepotrebne odluke da izgube na kraju
Grandilof Posted Monday at 11:16 Posted Monday at 11:16 (edited) Moji preziveli nekako, sad jos da vidim sta je sa Hurtsom, valjalo bi i Mitchell da se skrpi. Ja bih Bills - Ravens mogao da gledam best of 7 i ne bi bilo dovoljno. Kako Ravensi nadju nacina da useru to je neverovatno, a ja volim da gledam i Lamara i Allena da se razumemo. I prosle godine su samo bezveze zurili protiv Chiefsa kuci, a imali su ih. Divisional uvek bio najbolji vikend za NFL. Edited Monday at 11:16 by Grandilof 6
Recommended Posts