San Epifanio Posted January 20 Posted January 20 (edited) Samo FG, a bili su na samo 2 jarda Edited January 20 by San Epifanio
James Marshall Posted January 20 Posted January 20 jeba ih onaj no-hadl pokušaj, vidjelo se da će ispasti ništa od svega
cedo Posted January 20 Posted January 20 (edited) 6 minutes ago, radisa said: Kelce nikad ovo ne bi ispustio... to je ta razlika... i to ali dzekson jednostavno nije taj materijal Edited January 20 by cedo
Nikola77 Posted January 20 Posted January 20 Ha, smesno je sto sam kod prvog neuspelog pokusava Baltimora za pretvaranje za 2 pomislio da ce zbog te nepotrebne odluke da izgube na kraju
Grandilof Posted January 20 Posted January 20 (edited) Moji preziveli nekako, sad jos da vidim sta je sa Hurtsom, valjalo bi i Mitchell da se skrpi. Ja bih Bills - Ravens mogao da gledam best of 7 i ne bi bilo dovoljno. Kako Ravensi nadju nacina da useru to je neverovatno, a ja volim da gledam i Lamara i Allena da se razumemo. I prosle godine su samo bezveze zurili protiv Chiefsa kuci, a imali su ih. Divisional uvek bio najbolji vikend za NFL. Edited January 20 by Grandilof 6
Recommended Posts