Cane Vukic Prebranac Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 У задње двије четвртине Томас освојио више јарди од цијелог напада Филе
Cane Vukic Prebranac Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Частан опроштај шампиона, али Сејнтси заслужено.
Jean-Luc Picard Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 15 minutes ago, Apollo Creed said: Nikad dosadniji div.vikend. ma čitav PO je nekako meh. Nije tu bilo dobre utakmice. Možda Chi-Fila.
Frank Pembleton Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 I meni baš dosadan ovaj vikend, na kraju sam se nadao u Filu da će bar da zabibere malo, al jbg
radisa Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 7 minutes ago, Frank Pembleton said: I meni baš dosadan ovaj vikend, na kraju sam se nadao u Filu da će bar da zabibere malo, al jbg Pa OK, Fila je bar bilo bar malo neizvesno, imali su drive za pobedu, to što je bio INT i to ne krivicom QB-a, šta sad...
Frank Pembleton Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 1 hour ago, radisa said: Pa OK, Fila je bar bilo bar malo neizvesno, imali su drive za pobedu, to što je bio INT i to ne krivicom QB-a, šta sad... Ma mislio da će oni jedini dobiti favorita, pa onda dalje na tom talasu...
Jean-Luc Picard Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Omiljeni! Kako komentarišeš vašeg novog HC. Mislim na facijalne ekspresije prilikom predstavljanja
renne Posted January 20, 2019 Author Posted January 20, 2019 2 hours ago, miki.bg said: Prolazi li Tomica večeras u SB? nema šanse
Recommended Posts