Miljenko Posted Sunday at 23:10 Posted Sunday at 23:10 Vec sam pomislio da ce Fila uspeti da se samoubije. 1
Krangovo telo Posted Sunday at 23:42 Posted Sunday at 23:42 Zamalo da se samoubijemo. Mnogo su zajebani remsi kad udju u ritam. A barkli je lud.
*edited by mod Posted Sunday at 23:45 Posted Sunday at 23:45 Dobra tekma, raspade se LA a delovalo je da ih imaju posle onog sejftija.
James Marshall Posted Sunday at 23:51 Posted Sunday at 23:51 nisam siguran, djeluje da će ih Lamar i ekipica opet razgaziti ko nove patike.
James Marshall Posted Sunday at 23:52 Posted Sunday at 23:52 Mislim ne samo na osnovu ovog drajva to tvrdim, jer im ne leže, po ovom vremenu mogu da trče do iznemoglosti bez potrebe nešto da bacaju previše i jednostavno imaju naviku da ih tamburaju. Plus imaju boljeg trenera.
*edited by mod Posted Sunday at 23:58 Posted Sunday at 23:58 6 minutes ago, James Marshall said: nisam siguran, djeluje da će ih Lamar i ekipica opet razgaziti ko nove patike. Moguće da hoće, samo gde izvuče ovo "opet"?
James Marshall Posted Sunday at 23:59 Posted Sunday at 23:59 1 minute ago, *edited by mod said: Moguće da hoće, samo gde izvuče ovo "opet"? pa zar ih nisu rasturili početkom sezone 35:10
cedo Posted Monday at 00:04 Posted Monday at 00:04 (edited) eksn dzekson klasika ja se ne mogu nagledati mahomsa i alena i bas mi je ponekad krivo za alena Edited Monday at 00:05 by cedo
San Epifanio Posted Monday at 00:04 Posted Monday at 00:04 @James Marshall Izjinxova ti Lamara u par minuta 1
James Marshall Posted Monday at 00:05 Posted Monday at 00:05 Just now, San Epifanio said: @James Marshall Izjinxova ti Lamara u par minuta e jbg, nisam neki njegov fan ali nešto mnijem da ima više šanse na Arrowheadu, a i kad su mi ekipe u egalu uvijek navijam za goste.
radisa Posted Monday at 00:27 Posted Monday at 00:27 Pslednja dva downa su više ličila na ragbi, nego na fudbal...
James Marshall Posted Monday at 00:36 Posted Monday at 00:36 djeluje da pola Baltimora nije stavilo dobre krampone.
Recommended Posts