Krangovo telo Posted January 19 Posted January 19 Zamalo da se samoubijemo. Mnogo su zajebani remsi kad udju u ritam. A barkli je lud.
*edited by mod Posted January 19 Posted January 19 Dobra tekma, raspade se LA a delovalo je da ih imaju posle onog sejftija.
James Marshall Posted January 19 Posted January 19 nisam siguran, djeluje da će ih Lamar i ekipica opet razgaziti ko nove patike.
James Marshall Posted January 19 Posted January 19 Mislim ne samo na osnovu ovog drajva to tvrdim, jer im ne leže, po ovom vremenu mogu da trče do iznemoglosti bez potrebe nešto da bacaju previše i jednostavno imaju naviku da ih tamburaju. Plus imaju boljeg trenera.
*edited by mod Posted January 19 Posted January 19 6 minutes ago, James Marshall said: nisam siguran, djeluje da će ih Lamar i ekipica opet razgaziti ko nove patike. Moguće da hoće, samo gde izvuče ovo "opet"?
James Marshall Posted January 19 Posted January 19 1 minute ago, *edited by mod said: Moguće da hoće, samo gde izvuče ovo "opet"? pa zar ih nisu rasturili početkom sezone 35:10
cedo Posted January 20 Posted January 20 (edited) eksn dzekson klasika ja se ne mogu nagledati mahomsa i alena i bas mi je ponekad krivo za alena Edited January 20 by cedo
James Marshall Posted January 20 Posted January 20 Just now, San Epifanio said: @James Marshall Izjinxova ti Lamara u par minuta e jbg, nisam neki njegov fan ali nešto mnijem da ima više šanse na Arrowheadu, a i kad su mi ekipe u egalu uvijek navijam za goste.
radisa Posted January 20 Posted January 20 Pslednja dva downa su više ličila na ragbi, nego na fudbal...
James Marshall Posted January 20 Posted January 20 djeluje da pola Baltimora nije stavilo dobre krampone.
Recommended Posts