Jump to content

Featured Replies

ako se susretno, dobija Buffalo... Billsima jedini problem Ravensi, koji ih cekaju u polufinalu ako Shittsburgh ne poludi

3 hours ago, freakns said:

ako se susretno, dobija Buffalo... Billsima jedini problem Ravensi, koji ih cekaju u polufinalu ako Shittsburgh ne poludi

Tipujem na Ravense do kraja... Sa bilo kim da igraju...  :fantom:

(iako sam neki ljubitelj Pitsburga, svetsan sam da su im šanse protiv Buffala oko 2% ili tu negde... Sve što su mogli da izgube od jačih utakmica su izgubili )

22 minutes ago, radisa said:

Nam leba od Pitsburga, odoh spavati...

+21

Celo poluvreme i najbolje sto smo videli od napada je Pickens koji hvata uz flag. I onaj muff na početku koji je Baltimor iskontrolisao.

Biće da su iznenađenja ispucana za danas.

Edited by *edited by mod

više od 300 yardi za poluvreme

If You Say So Wow GIF by Identity

Već počinje voda da mi ide na usta kad pomislim na Bafalo-Baltimor iduće nedelje.

Koja muka gledati ovaj GB. Za sada bez neizvesnosti. Možda preostale dve budu zanimljivije. Vidim da Remsi i Minesota igraju u Arizoni

3 minutes ago, Engineer said:

Koja muka gledati ovaj GB. Za sada bez neizvesnosti. Možda preostale dve budu zanimljivije. Vidim da Remsi i Minesota igraju u Arizoni

Realno i malo gubimo...

Konačno da se vidi uzbudljiv i kvalitetan meč u WC rundi.

Kakav raspad Detroita, 45 poena primiše, a još pola četvrtine ostalo

"Najbolja divizija u NFL" nema ni jednu pobedu u PO...

Ali kakav playcalling onog vunderkinga iz Detroita,lomi se tekma,Jamison baca loptu,žuri mu se na nov posao:lol:

Jbga ne može se večno ići "na foru" u napadu.

Trik akcije su posao autsajdera oni ne umeju da igraju kao favoriti. Ovo sve ima svoje granice.

Cenim da ćebna razgovoru za posao B.J. da kaže :

Nisam to ja zvao to je Kembel.

Edited by Frank Pembleton

Moze li Filadelfija izgubiti skoro dobijeno? 

Remsi imaju 2min i sa TD dobijaju. 

Fila 2 extra poena promasila. 

Edit: ne mogu :D

28-22

Edited by radnik