freakns Posted January 8 Posted January 8 ako se susretno, dobija Buffalo... Billsima jedini problem Ravensi, koji ih cekaju u polufinalu ako Shittsburgh ne poludi
radisa Posted January 8 Posted January 8 3 hours ago, freakns said: ako se susretno, dobija Buffalo... Billsima jedini problem Ravensi, koji ih cekaju u polufinalu ako Shittsburgh ne poludi Tipujem na Ravense do kraja... Sa bilo kim da igraju... (iako sam neki ljubitelj Pitsburga, svetsan sam da su im šanse protiv Buffala oko 2% ili tu negde... Sve što su mogli da izgube od jačih utakmica su izgubili ) 2
*edited by mod Posted January 12 Posted January 12 (edited) 22 minutes ago, radisa said: Nam leba od Pitsburga, odoh spavati... +21 Celo poluvreme i najbolje sto smo videli od napada je Pickens koji hvata uz flag. I onaj muff na početku koji je Baltimor iskontrolisao. Biće da su iznenađenja ispucana za danas. Edited January 12 by *edited by mod
Jean-Luc Picard Posted January 12 Posted January 12 Već počinje voda da mi ide na usta kad pomislim na Bafalo-Baltimor iduće nedelje. 6
Engineer Posted January 12 Posted January 12 Koja muka gledati ovaj GB. Za sada bez neizvesnosti. Možda preostale dve budu zanimljivije. Vidim da Remsi i Minesota igraju u Arizoni
Frank Pembleton Posted January 12 Posted January 12 3 minutes ago, Engineer said: Koja muka gledati ovaj GB. Za sada bez neizvesnosti. Možda preostale dve budu zanimljivije. Vidim da Remsi i Minesota igraju u Arizoni Realno i malo gubimo... 2
*edited by mod Posted January 13 Posted January 13 Konačno da se vidi uzbudljiv i kvalitetan meč u WC rundi.
Engineer Posted January 19 Posted January 19 Kakav raspad Detroita, 45 poena primiše, a još pola četvrtine ostalo
Frank Pembleton Posted January 19 Posted January 19 "Najbolja divizija u NFL" nema ni jednu pobedu u PO... 1 1
Bogotac Posted January 19 Posted January 19 Ali kakav playcalling onog vunderkinga iz Detroita,lomi se tekma,Jamison baca loptu,žuri mu se na nov posao
Frank Pembleton Posted January 19 Posted January 19 (edited) Jbga ne može se večno ići "na foru" u napadu. Trik akcije su posao autsajdera oni ne umeju da igraju kao favoriti. Ovo sve ima svoje granice. Cenim da ćebna razgovoru za posao B.J. da kaže : Nisam to ja zvao to je Kembel. Edited January 19 by Frank Pembleton 1
radnik Posted January 19 Posted January 19 (edited) Moze li Filadelfija izgubiti skoro dobijeno? Remsi imaju 2min i sa TD dobijaju. Fila 2 extra poena promasila. Edit: ne mogu 28-22 Edited January 19 by radnik
Recommended Posts