Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, Frank Pembleton said:

Da. I to znači da ih neće biti na AS kod nas. I na Netflixu će biti još par sati po završetku onda ćao...

Na GP će biti oni su van tih dilova.

U Americi posle 3 sata skidaju a u ostatku sveta 24 sata posle kraja utakmice.

Posted

Imam GP ali ću baš probati da gledam na Netflixu, da vidim kako će to izgledati. Čuo sam da je neki boks delovao očajno.

Posted

nemam 4k tv, al ovo izgleda brutalno dobro

slika&grafika za 11/10

Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nemam 4k tv, al ovo izgleda brutalno dobro

slika&grafika za 11/10

Baš čudno 😉

Mada se vidi da onaj studijski deo nije full...

• +1 1
Posted

to je više do trasfera slike, i ono što ide na hareni je isti prenos(tehnički), samo je sada preko ntflx transfer do krajnjeg korisnika tj mene znatno pojednostavljen i bez gubitka

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to je više do trasfera slike, i ono što ide na hareni je isti prenos(tehnički), samo je sada preko ntflx transfer do krajnjeg korisnika tj mene znatno pojednostavljen i bez gubitka

Pa ovo ne ide na arenama sada 😉

Ima tu i razlike koja "postava" radi. Nije isto "zategnuto" kad su podnevne tekme i kad je "sunday night" tekma...

Ali svakako generalno je nivo na max uglavnom. Kod NFL nema zezanja...

Posted
17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

@Midžeta el gledaš bjonsaru u hjustonu

Gledala sam, zaboravih da napisem :D

Pokidala Bjonsara, šuri performanse i ako je pevala ove sranje kvazi kantri pesme koje su i iritantne pride, no dobro deliver je spektakl ko i uvek, to joj je bio i ostao forte

Posted

Ne znam bil'se smejo il bi' plak'o....

Što je najgore, dobićemo i poslednju, Eaglesi će izaći s trećepozivcima i na kraju ćemo za dve nedelje sa mesta broj jedan na draftu pasti na neko sedmo ili osmo mesto. 

Posted

Prvo su se samoubili, onda će se nadati da im neko od dvojice QBova padne s neba. Neka očajnička ekipa će verovatno trejdovati za prvi pik, Brownsi će draftovati preostalog QBja i onda će Giantsi uzeti ofanzivnog ili defanzivnog linijaša i kreće jak tankathon za Meninga. Pobedom u poslednjem kolu ponovo padaju na četvrti pik i ostaje im da se nadaju se da će Arč da ponovi Ilajev draft playbook. A možda se i do ovog drafta pojavi neki novi Danny Dimes u kome će videti nešto što su svi ostali prevideli. :laugh:

Posted
5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Ne znam bil'se smejo il bi' plak'o....

Što je najgore, dobićemo i poslednju, Eaglesi će izaći s trećepozivcima i na kraju ćemo za dve nedelje sa mesta broj jedan na draftu pasti na neko sedmo ili osmo mesto. 

Giants life :D

mi smo nekim cudom prvi, i ako pobedimo Saintse(koji zadnje dve nedelje lice na raspustenu bandu, uspeli su i od Raidersa izgubiti) ili Carolina dobije Atlantu, idemo u playoff i dolazi nam porazeni iz meca Minnesota-Detroit... e sada, koliko god to cudno zvucalo, cini mi se da je Detroit bolji izbor jer im je odbrana hodajuca bolnica. doduse, ni mi nismo puno bolji, ali obzirom da se na pocetku sezone vodila rasprava da li su Bucsi ili Saintsi najgori tim u NFC(da, svi su znali da i Giantsi igraju u NFC), ovo je vise nego pristojan rezultat, pogotovo jer su od 22 startera samo Baker, David, McCollum, Diaby i oba guarda odigrali sve tekme. ako udjemo u playoff ja slavim ko Djetsi kad nemaju dvocifren broj poraza

Posted (edited)

Samo da pomenem, niko ne tankuje, bar ne igrači i treneri.

GM možda.

Ali jbga igrači i treneri igraju za svoje ugovore. Bar 70% njih.

Možda jedino očigledno tankovanje je uradio Pederson one godine sa PHI. Meni to često izgleda kao izgovor za "loši smo"...

Edited by Frank Pembleton