Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Nema red zone večers na Areni?

Posted
1 minute ago, radisa said:

Nema red zone večers na Areni?

Arena sport 1x2

Posted
Just now, arheolog1981 said:

Arena sport 1x2

Thanx, ladno nisma video...

Posted

Cleveland dobio full Winston experience ... 500 yds, 4TD, 2 pick six, znaci 6TD :D

covek uzme valjda najgori napad lige, nabode 32 poena jednoj od najboljih odbrana lige, ima 1st and 10 na 42yds i 2 min warning, gube 2 i treba im FG za pobedu... i on baca pick 6 :D e pa gospodo iz Clevelanda, uzivajte. ja sam ovo gledao 5 godina, ako sam i poludeo, niko mi ne moze zameriti :D 

• Haha 2
Posted
1 hour ago, freakns said:

Cleveland dobio full Winston experience ... 500 yds, 4TD, 2 pick six, znaci 6TD :D

covek uzme valjda najgori napad lige, nabode 32 poena jednoj od najboljih odbrana lige, ima 1st and 10 na 42yds i 2 min warning, gube 2 i treba im FG za pobedu... i on baca pick 6 :D e pa gospodo iz Clevelanda, uzivajte. ja sam ovo gledao 5 godina, ako sam i poludeo, niko mi ne moze zameriti :D 

Šteta lude glave, ima ručerdu nenormalnu. Decision making blago rečeno upitan 

Posted (edited)

Prvi pick 6 je loš decision making.

Drugi je inaccurate ball placement. 

Treći INT, koji je nije bio 100 yard pick six samo zato što je bio LB, je isto bio los decision making.

Ko što kažu “Winston keeps both teams in the game”:D

Spoiler

Jerry Jeudy nikad nije ovako igrao za nas.

Edited by ObiW
Posted

Daj mi 6 godina Winstona umesto 6 godina Daniela Jonesa. Bar je zabavan. Ako ću da gubim, bar da mi ne bude dosadno.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

Daj mi 6 godina Winstona umesto 6 godina Daniela Jonesa. Bar je zabavan. Ako ću da gubim, bar da mi ne bude dosadno.

• 2 weeks later...
Posted

Bil Belicheat novi head coach UNCa. Slave svi tar heels fanovi, zorge i ostale patriote, slavi i majka Hrvatska. Vidimo se sledece godine u Liberty Bowl-u.  

Da je pameti na FOXu, pa da vrate Olsena umesto Brejdija u No.1 komentatorski tim i posalju "charisma vacuum obvious guy" da komentira college football na CW (gde ce uhvatiti neke UNC utakmice,) all will be good with the universe.  

• 2 weeks later...
Posted

Strasna povreda (lom noge) Dela iz Hjustona. Njegov igrac ga skrsio, dok je hvatao TD. 

Posted

Dobar meč u Baltimoru, bolji nego kada su igrali u Pitsburgu.

Šta bi Vilsonu da ne ukliza nego se zaleće kao da je mlađani ruki, ne znam ali odmah je usledila kazna.

Posted

jel sam dobro razumeo komentatora da će božićne utakmice biti prenošene na netflixu?

:huh:

Posted (edited)
25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel sam dobro razumeo komentatora da će božićne utakmice biti prenošene na netflixu?

Aham, u celom svetu. Kupili su prava za te dve utakmice + Bijonse za halftime show

Edit: pretpostavljam da će da gledanost bude jača nego za Tajsona, tako da Boga pitaj da li će da bude sve kako treba...

Edited by *edited by mod
Posted

kupljeno

🤝🏻

Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Da. I to znači da ih neće biti na AS kod nas. I na Netflixu će biti još par sati po završetku onda ćao...

Na GP će biti oni su van tih dilova.

• Hvala 1